Skal du male facaden?

Trænger din boligs facade til et frisk pust, eller skal der males i forbindelse med en facaderenovering? Så lad en professionel maler stryge penslen for dig. Hvad end din udendørs maleropgave måtte indebære, har vi hos 3byggetilbud Match et kompetent netværk af malere, der står klar til hjælpe dig i mål med din maleropgave.

  • Opret opgaven gratis
  • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
  • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Skal du male facaden?

Trænger din boligs facade til et frisk pust, eller skal der males i forbindelse med en facaderenovering? Så lad en professionel maler stryge penslen for dig. Hvad end din udendørs maleropgave måtte indebære, har vi hos 3byggetilbud Match et kompetent netværk af malere, der står klar til hjælpe dig i mål med din maleropgave.

  • Opret opgaven gratis
  • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
  • Vælg det bedste tilbud

Hvad koster en maler?

Timeprisen for en professionel maler er omkring 500-1.500 kroner. Hertil skal der indregnes materialer og kørsel. De samlede omkostninger ved en maler afhænger af flere ting. Det som i høj grad påvirker prisen er mængden af forarbejde, materialevalg og omfanget af det, der skal males.


Hvad koster det at male et hus udvendigt?

Prisen på udvendigt malerarbejde varierer fra projekt til projekt. Prisen afhænger nemlig af boligens areal, antallet af malingslag og kompleksiteten af malerprojektet. Prisen, du får oplyst i malerens tilbud, dækker typisk over samlede omkostninger, som eksempelvis maling, materialer, arbejdstimer og forberedelse.


Udendørs malerarbejde

Udendørs malerarbejder afhænger i høj grad af årstiden og vejret. Det gælder for både forberedelsen og selve malerarbejdet. Derfor er det vigtigt at få grundig vejledning og rådgivning hos en professionel maler, før udendørsprojektet begynder. Man skal nemlig være opmærksom på, at det hverken er for vådt, koldt eller varmt udenfor når der males, da det kan påvirke holdbarheden over tid. En erfaren og dygtig maler ved præcis, hvilken type maling der passer til facader og din bolig.


Dette er godt at tage højde for, når boligen skal males udvendigt

Er du i gang med et renoveringsprojekt, hvor huset skal males udvendigt, er der en del planlægning, materialevalg og klargøring, inden selve malerprojektet kan udføre.Klargøringen før maling:

Rengøring, vask og afskrabning af løs maling væk, så man har en jævn overflade inden man begynder at male, er en vigtig faktor. Det er ofte en omfattende proces, som mange undervurderer. Derfor er det en god ide altid at lade en professionel maler stå for det.


Overvej farvevalget:

Det er en rigtig god ide, at du tager højde for det boligkvarter, du bor i, når du vælger farve til din bolig. Det bliver nemlig pænere, hvis farven passer ind i boligkvarterets farver. Hvis man vælger en farve til husets facade, der bryder med boligkvarterets udtryk, kan du risikere at skulle ændre facademalingen, såfremt der er servitutter, der dikterer en bestemt farve. Så husk at kigge servitutterne igennem.


Vær opmærksom på vejret:

Udendørs malerarbejde afhænger i den grad af vejret og årstiden. De bedste årstider at male på er foråret og efteråret. Derudover må man ikke male i direkte sollys, regnvejr eller snevejr, da det kan forårsage en forringet holdbarhed på malerarbejdet. Derfor er det altid en god ide at lade en maler varetage opgaven – for vedkommende ved, hvornår der vejrmæssigt er de bedste forhold ift. at male.


Behovet for stilladser:

Det er ikke helt atypisk, at det kan være nødvendigt med stilladser, når man maler udendørs og boligen er i flere etager. Her skal du rådføre dig med en håndværker, hvor I kan aftale behov og omfang af stilladser.


Kombiner flere projekter:

Man kan med fordel i forbindelse med en facaderenovering kombinere det med en facademaling. Det er nemlig dyrt at leje stilladser og andre materialer, og derfor kan det være en god ide at foretage flere vedligeholdelser samtidig.Malere på 3byggetilbud Match
CL EL TEKNIK logo
CL EL TEKNIK
Provst Bentzons Vej 23, 2860 Søborg
5.0(8)

Om firmaet

CL EL TEKNIK har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 8 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af CL EL TEKNIK

Lind & Birkedal Malerafdeling ApS logo
Lind & Birkedal Malerafdeling ApS
Sønder Boulevard 67, 1720 København V
5.0(4)

Om firmaet

Lind & Birkedal Malerafdeling ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Lind & Birkedal Malerafdeling ApS

TK Entreprise logo
TK Entreprise
Præstelodsvej 48, 3370 Melby
5.0(3)

Om firmaet

TK Entreprise har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 3 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af TK Entreprise

BP Byg v/Ben Pedersen logo
BP Byg v/Ben Pedersen
Havstokken 5, 4600 Køge
5.0(2)

Om firmaet

BP Byg v/Ben Pedersen har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af BP Byg v/Ben Pedersen

Flycht & Co logo
Flycht & Co
Rugmarken 19, 8520 Lystrup
5.0(2)

Om firmaet

Flycht & Co har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Horsens, Herning, Syddjurs med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Flycht & Co

Vis flere virksomheder


Se tidligere maleropgaver udført på 3byggetilbud Match

Maling af gavl

2500VALBY

Maling af gavl. Det brune skal males sort, og det hvide skal males hvidt igen

Maling af karnap udendørs

4534HØRVE

Maling af karnap udendørs

Maling af vinduer og døre

2610RØDOVRE

Vi har brug for indvendig og udvendig afrensning og maling af: 3 vinduer med to fag (en rude for hvert fag) i 1. sals højde 3 vinduer med tre fag i stuehøjde (en aflang og en kort rude for hvert fag) 4 vinduer med to fag i stuehøjde (1 rude pr. fag) 1 lille vindue med et fag i stuehøjde 1 terassedør et fag inkl. to store ruder 2 tagvinduer, som kan males uden lift Kan I give en samlet pris på dette inkl. liftleje, materialer og med moms? Jeg ønsker kontakt via. mail, da jeg har et arbejde, hvor jeg ikke kan have telefonen tændt.

Maling af to skorstene

4621GADSTRUP

2 skorstene skal males hvide, 1 af dem er kun filset, den anden er bare grim men hvid.   Huset er 1 plan  Skorsten 1: er ca. 1,5 meter høj  Skorsten 2: er ca. 1 meter høj  Begge skorsten sidder på tagsiden 

Slibning og maling af gyngestativ/legehus

4330HVALSØ

Hej Jeg har et gyngestativ med et tårn på der trænger til at blive slebet og malet. Kan i hjælpe

Maling af 6 dannebroesvinduer

4690HASLEV

Maling af udvendig dannebrogsvinduer 6 stk. 50x100

Publiceret 19. feb. 2024, 09:34

Opdateret 19. apr. 2024, 05:33

Find Udendørs maling i dit område

Hovedstaden