Skal en dygtig maler stryge penslen for dig?

Vil du tilføre nyt liv til hjemmets facade eller indre, eller skal du male ifm. en større renovering? Så kan en kompetent maler hjælpe dig. Om dit malerprojekt er et inden- eller udendørs projekt, har vi hos 3byggetilbud Match et netværk af dygtige malere, der står klar til at stryge penslen for dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Skal en dygtig maler stryge penslen for dig?

Vil du tilføre nyt liv til hjemmets facade eller indre, eller skal du male ifm. en større renovering? Så kan en kompetent maler hjælpe dig. Om dit malerprojekt er et inden- eller udendørs projekt, har vi hos 3byggetilbud Match et netværk af dygtige malere, der står klar til at stryge penslen for dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Hvad indebærer malerarbejde?

Mange har brug for en maler, når de skal istandsætte, renovere, fraflytte eller flytte i nybyggeri – eller blot når de ønsker at tilføre nyt liv til hjemmet. Nymalede vægge i f.eks. stuen og værelserne kan gøre en verden til forskel for oplevelsen af rummene – og det ved de mange boligejere, der får professionel hjælp til at stryge penslen i boligen.


En maler kan udføre mange forskellige opgaver, indvendige såvel som udvendige maleropgaver. Indvendige maleropgaver er blandt andet maling af vægge, lofter, karme, vinduer og paneler, mens udvendige maleropgaver blandt andet består af maling af facade og træværk.


Der vil oftest være brug for slibning, spartling og rensning af overflader inden maling, tapetsering og opsætning af filtning på vægge og lofter – og også det kan en maler hjælpe dig med. De fleste flader kræver forberedelse, så slutresultatet bliver så jævnt og flot som muligt – og det er ofte et projekt i sig selv. Lader du en professionel maler stå for dit malerarbejde, er du sikret et smukt resultat, for maleren er også uddannet i at arbejde med materialer som netop slibning og spartling.


Maleren har stor viden og erfaring i at male og behandle forskellige former for overflader og ved derfor også, hvilken maling der passer bedst til netop den eller de flader, som du ønsker malet. Der er nemlig stor forskel på, om man maler på træ, beton eller metal. Det er også derfor, at der eksisterer et hav af muligheder, når det kommer til typer af maling. Træmaling, træolie, facademaling, murmaling, sokkelmaling, cementmaling – ja, der er mange typer at vælge imellem, men maleren har ekspertisen til at vælge den rette maling til din maleropgave.


Malerbranchen er en alsidig branche, og derfor finder du også malere, der er specialiseret indenfor et eller flere bestemte områder. For eksempel er nogle malere eksperter spartling og andre eksperter i tapetsering. På 3byggetilbud Match kan du indsende din opgave og blive kontaktet af professionelle malere, der har en masse viden og erfaring til at hjælpe dig med dit næste malerprojekt.Kan jeg stå for malerarbejdet selv?

Ja, og nej. De fleste kan godt finde ud af male selv, men det er yderst sjældent, at løsningen ved et gør det selv-projekt bliver lige så flot, som når den professionelle maler stryger penslen. Maleren er uddannet i sit fag og har derfor stor viden og ekspertise, som vedkommende bruger i sit arbejde.

Hertil glemmer mange, at der er et stort forarbejde i at male – og når først forarbejdet er slut, er man allerede træt, og det har betydning for resultatet.5 typiske fejl, når du maler selv:

 • Du glemmer ordentligt forarbejde
 • Du dækker dårligt af
 • Du lader malertapen sidde for længe
 • Du maler kun én gang
 • Du bruger forkert maling

Mange faktorer har betydning for, at du får et succesfuldt resultat, når du selv stryger malerpenslen – og mange ting kan gå galt. Det er derfor en god ide at få professionel hjælp, så du er sikker på at din maleropgave lykkedes.
maler

Lad maleren stryge penslen for dig og få et flot, fejlfrit resultat på din maleropgave.


Professionel erfaring skaber de bedste resultater

En af de mange fordele, der er ved at bruge et professionelt malerfirma er, at du får den rette vejledning og rådgivning. Denne vejledning indebærer bl.a., hvilken maling der skal vælges til de forskellige opgaver - og disse valg kan være meget afgørende for det endelige resultat. F.eks. er den maling, der bruges til stuens vægge, ikke den samme som skal bruges til vådrum. Ligeledes er det også vigtigt med korrekt udendørs maling, som er egnet til det danske klima. Og så er det vigtigt ikke at bruge udendørs maling indenfor og omvendt.


Derudover har en maler de rette remedier til enhver maleropgaver og du får derfor leveret det bedste malerarbejde.


Man kan malerarbejdet som en fornyelse af ens hjem og dermed også en investering. Det vil sige, at det med stor sandsynlighed kan ses på prisen, at du har forbedret dit hjem sammen med professionelle fagpersoner, som har forstand på deres fag. Der er selvfølgelig fornyelser eller forbedringer, som du kan lave selv hen over weekenden, men malerarbejdet kan være meget fornuftigt at overlade til de professionelle malere.Hvad koster en maler i timen?

Det kan variere meget, hvad en maler koster i timen og det afhænger af flere årsager. De faktorer der kan påvirke prisen, er bl.a. hvor meget der skal males og mængden af forarbejde samt materialevalget og kørsel. Et malerarbejde kan variere meget i størrelse og omfang, hvor prisen også varierer derefter.Dette kan påvirke prisen på et malerarbejde:

 • Projektets kompleksitet og størrelse
 • Materialevalg
 • Brug af stilladser (udlejning, montering og demontering)
 • Specialudstyr (f.eks. ved lakering eller sprøjtelakering)
 • Hvis der skal involveres håndværkere
 • Forberedelse før maling


Det kan derfor være en fordel at indhente tilbud fra flere forskellige malere og få snakket om alle detaljer og omkostninger din opgave må indebære. Dette kan give dig et bedre indblik i, hvad du kan forvente at skulle betale for dit malerprojekt.


Maling af sokkel

Giv boligen et ansigtsløft med en omgang maling af facaden og soklen.Hvad skal en maler vide for at give tilbud?

Når du skal have igangsat et projekt, vil maleren i de fleste tilfælde bede om at komme ud til din bolig, for at se nærmere på det, der skal males. I nogle tilfælde behøver maleren ikke komme på besøg, for at kunne give dig et tilbud. F.eks. hvis du skal have malet døre eller vinduer, kan maleren oftest give dig en pris ved at vide, hvilken type døre og vinduer du har – samt antal. Det kan ved andre opgaver være en fordel at få maleren ud, da vedkommende så selv kan måle op og undersøge de flader, der skal males, samt finde ud af, hvor meget forarbejde der skal til, før malerarbejdet påbegyndes.Indsend din opgave og få flere tilbud på den

Du kan indsende din opgave til 3byggetilbud Match og finde den helt rigtige maler til at varetage dit malerprojekt. Det er ganske simpelt. Du udfylder en kort beskrivelse af din opgave og sender den ind – og inden for kort tid, vil du modtage uforpligtende tilbud fra flere malere, der er klar til at hjælpe dig.

Find dygtige malere på 3byggetilbud Match
CL EL TEKNIK logo
CL EL TEKNIK
Provst Bentzons Vej 23, 2860 Søborg
5.0(8)

Om firmaet

CL EL TEKNIK har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 8 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af CL EL TEKNIK

Lind & Birkedal Malerafdeling ApS logo
Lind & Birkedal Malerafdeling ApS
Sønder Boulevard 67, 1720 København V
5.0(4)

Om firmaet

Lind & Birkedal Malerafdeling ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Lind & Birkedal Malerafdeling ApS

TK Entreprise logo
TK Entreprise
Præstelodsvej 48, 3370 Melby
5.0(3)

Om firmaet

TK Entreprise har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 3 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af TK Entreprise

BP Byg v/Ben Pedersen logo
BP Byg v/Ben Pedersen
Havstokken 5, 4600 Køge
5.0(2)

Om firmaet

BP Byg v/Ben Pedersen har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af BP Byg v/Ben Pedersen

Flycht & Co logo
Flycht & Co
Rugmarken 19, 8520 Lystrup
5.0(2)

Om firmaet

Flycht & Co har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Horsens, Herning, Syddjurs med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Flycht & Co

Vis flere virksomheder

Seneste maleropgaver hos 3byggetilbud Match

Spartling af gipsvægge + opsætning af filt

2600GLOSTRUP

Jeg søger en pris på spartling af gipsvægge + opsætning af filt. Jeg overvejer selv at male efterfølgende, men jeg også gerne modtage en pris på malerarbejdet. Rummet er ca. 25m2 med loft til kip. Opgaven vedr. kun de 4 vægge (loft er troldtekt)

Maling af gavl

2500VALBY

Maling af gavl. Det brune skal males sort, og det hvide skal males hvidt igen

Maling af karnap udendørs

4534HØRVE

Maling af karnap udendørs

Maling af vinduer og døre

2610RØDOVRE

Vi har brug for indvendig og udvendig afrensning og maling af: 3 vinduer med to fag (en rude for hvert fag) i 1. sals højde 3 vinduer med tre fag i stuehøjde (en aflang og en kort rude for hvert fag) 4 vinduer med to fag i stuehøjde (1 rude pr. fag) 1 lille vindue med et fag i stuehøjde 1 terassedør et fag inkl. to store ruder 2 tagvinduer, som kan males uden lift Kan I give en samlet pris på dette inkl. liftleje, materialer og med moms? Jeg ønsker kontakt via. mail, da jeg har et arbejde, hvor jeg ikke kan have telefonen tændt.

Maling af fuldmuret hus indvendigt (kun vægge)

8600SILKEBORG

Maling af fuldmuret hus på 162 m2 indvendigt. Det er kun tilbud på maling af vægge. De 162 m2 er fordelt på entre, 4 værelser, 2 badeværelser, bryggers, gang, køkken-alrum og stue. I entre, køkken-alrum, stue samt det ene værelse (soveværelse) og det ene badeværelse går loft til kip. Maling vil både være hvid (mest) men også farve på nogle af væggene/i nogle af værelserne.

Spartling, tapetsering og maling af væg

4200SLAGELSE

Vi har fået lukket et vindue af i midten af huset og har derfor en bar gasbetonvæg. Vi ønsker derfor denne væg gjort pæn igen. Der skal sættes savsmuldstapet op, som der er i resten af rummet. Derfor ønsker vi: - spartling - opsætning af tapet - maling af væg. Ønsker rådgivning i forhold til om hele væggen skal have en tur, for bedste udseende. 

Find Maler i dit område

Hovedstaden