Skal du have isoleret boligen?

Isolering kan bidrage til en lavere varmeregning og forøge komforten i hjemmet. At få isoleret kan være en enkel og hurtig måde at få energioptimeret boligen. Via 3byggetilbud Match kan du finde isolatører, som har den nødvendige ekspertise til at vurdere boligens behov for at skabe den mest effektive isoleringsløsning.

  • Opret opgaven gratis
  • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
  • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Skal du have isoleret boligen?

Isolering kan bidrage til en lavere varmeregning og forøge komforten i hjemmet. At få isoleret kan være en enkel og hurtig måde at få energioptimeret boligen. Via 3byggetilbud Match kan du finde isolatører, som har den nødvendige ekspertise til at vurdere boligens behov for at skabe den mest effektive isoleringsløsning.

  • Opret opgaven gratis
  • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
  • Vælg det bedste tilbud

Hvad er isolering?

Isolering er, når man bruger et materiale til at skabe en isolerende barriere et givent sted i boligen. Dette kan være med formålet at forhindre eksempelvis, at varmen i boligen slipper ud eller at støj trænger ind. Isolering findes som plader også kaldet batts. Derudover anvender man også granulat, som er isoleringsmateriale i mindre stykker, som indblæses via en maskine.


Hvorfor er det en god idé at isolere?

Isolering er en renoveringsmetode, som bringer flere fordele med sig. Med isolering reduceres varmetabet igennem fyringssæsonen, fordi boligen holder bedre på varmen. Når det kommer til sommerhalvåret, skabes der et bedre indeklima, da isoleringen også er med til at holde varmen ude af boligen. Dette skaber en bedre komfort i boligen, da man i højere grad er sikret mod træk og kuldebroer, samt overophedede rum.

Isolering er også en beskyttelse mod støj, da isoleringen vil reducere bevægelsen af lyde imellem rum, men også ude fra. Dette er især relevant i etagebyggerier.

Foruden besparelser og forbedring af komforten, så er isolering også en mulighed for at rykke et energimærke op. Et bedre energimærke bidrager til en større værdi af din bolig.

Hvem kan isolere?

Det er isolatører, som står for at isolere boliger og ejendomme. De har den rette viden og erfaring til at kunne forholde sig til at forhindre energitab, træk og støjgener via isoleringsmaterialernes egenskaber. Desuden har isolatørerne kompetencer til at hjælpe med en bred palet af forskellige isoleringsopgaver. Nogle tømrerfirmaer kan også hjælpe med isolering.Hvor kan man få isoleret i boligen?

Alt efter boligens behov, dine behov og hvilke muligheder der er for isolering af ejendommen afgør isolatøren, hvor det er mest fordelagtigt at isolere. Isolatøren kan hjælpe med at afdække, hvad de forskellige løsninger kan bringe af fordele med sig for din bolig.


Loft- og tagisolering

Når varmen stiger opad og søger mod dit loft og tag, kan du forhindre et stort varmetab ved at isolere det øverste af boligen. I ældre boliger er det ofte det første sted, der er værd at isolere. I 1960’erne og 1970’erne isolerede man med 200 mm, mens man i dag isolerer med 400 mm. Desuden falder isolering sammen med tiden, hvorfor der kan være endnu mindre end 200 mm i ældre boliger.

Efterisolering af loftet er dertil heller ikke den dyreste energirenovering, som man kan foretage i boligen, da isoleringen let kan fordeles på loftet. Derfor er den ofte tjent hjem inden for få fyringssæsoner. Almindeligvis drejer det sig om 5 år alt afhængig af energikilde, boligens størrelse og allerede eksisterende isolering.


Hulmursisolering

Hulmursisolering er enkel og billig metode til at få isoleret ydervæggene. Ved at der foretages boringer i facaden, hvori der blæses isolering direkte ind, bliver ydervæggene isoleret. Da der ikke skal foretages renovering af væggene i sig selv, er dette en billigere metode end facadeisolering, dog kræves det også at boligen har en hulmur.


Facade – og ydremursisolering

Ved de boliger som ikke har en hulmur, er udvendig isolering af facaden og ydervæggene en god løsning. Her efterisoleres der på facadens yderside. Man skal altså være forberedt på, at det er en facaderenovering, der er tale om, hvilket er mere omkostningsfuldt og tidskrævende end hulmursisolering. Dog er metoden meget effektiv og skaber en god skal omkring huset, så der undgås kuldebroer og varmetab.Teknisk isolering

Isolering af tekniske installationer, såsom rør, sikrer, at varmen ikke ryger ud af rørene. Dette skaber en mere stabil temperatur og sænker driftsomkostningerne.


Gulvisolering

Isolering af gulve udgør en effektiv tilgang til at minimere støjniveauet og forbedre indeklimaet, da det også mindsker varmeoverførsel mellem forskellige etager.Hvilket materiale isolerer man med?

Der findes forskellige materialer til isolering – og hvert isoleringsmateriale har sine fordele og ulemper. Isoleringsmaterialerne findes både i batt- og granulatform.


  • Mineraluld er fællesbetegnelsen for glas- og stenuldsmaterialer, som er det mest anvendte materiale til isolering. Ved høje temperaturer omdannes sten og glas til isoleringsmaterialet. De høje temperaturer, som kræves til at producere materialet, belaster klimaet væsentlig mere end de andre isoleringsmaterialer.

  • Papiruldsisolering er cellulosefibre, som er udvundet af genanvendt papir. Materialet har en høj isoleringsevne, er lyddæmpende og så er det almindeligvis også billigere end mineraluldsmaterialer.

  • Flamingo er også et meget populært materiale, som er udvundet af polystyren. Flamingo kan bruges til at isolere under f.eks. terrændæk. Desuden kan flamingo i form af granulat anvendes specifikt i forbindelse med isolering af hulmur.


Hvad koster det at få isoleret?

Prisen på din isoleringsopgave varierer meget alt efter, hvilken isoleringsrenovering du ønsker at få foretaget i din bolig. Desuden afhænger prisen også af, hvilket materiale du ønsker at få isoleret med. Dette kan isolatører fra 3byggetilbud Match hjælpe dig med at få afdækket. Dertil kan de udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Isoleringsopgaver indsendt til 3byggetilbud Match

Isolering og opsætning af vægge m.m.

2720VANLØSE

Jeg ønsker et tilbud på isolering og opsætning af vægge på mit loft, samt etablering af en trappestige op til loftet. Loftet er omkring 10 meter langt og der er over 2 meter fra loft gulv til top i loftets midte. Ud over isolering ønsker jeg også etablering af el, herunder el varme. Jeg har sat billeder ind af loft og opmåling.

Renovering af garage

5500MIDDELFART

Vi ønsker og få isoleret vores garage samt få udskiftet beklædning udvendig … og få en port sat i

Udskiftning af vinduer og døre m.m.

5700SVENDBORG

Efterisolering af loftet. Nye vinduer 6 stk. og nyr døre 4 stk.

Ophæng af akustikpaneler‚ troldtekt og installation af lyddør til lydisolering

2950VEDBÆK

Et anneks der bruges som lydstudie skal lydisoleres fra udefrakommende lyd og have skabt bedre akustik indedøre. Der er derfor i samarbejde med en lydtekniker lavet målinger til at justere niveau. Arbejdsopgaver er følgende: Montering og højdetilpasning af lamel-akustikpaneler på ca. 7m væg (fibrotech fra Jem&fix) Montering og tilpasning af gardinskinne til akustikgardin Indkøb og montering af troldtekt akustik loftplader Indkøb og montering af lyddør

Etablering af isoleret væg

4750LUNDBY

Vil gerne have tilbud på etablering af isolering og gibs mm. På loft og vægge i skur. Snak om muligheder for to udgaver af projektet. Materialer skal med i tilbuddet gerne udspecificeret.

Ny finish om terrassedør

2880BAGSVÆRD

Finish og efterisolering ved terrassedøren Jeg har opdaget sorte pletter ved bunden (Listen) af terrassedøren og vi pillede også en plastikliste af rundt om døren. Jeg vil gerne have en ny finish på siderne og en løsning på 'gulvlisten', da jeg tror at der mangler isolering nedenunder - eller en form af tætning.


Isolatører på 3byggetilbud Match
CL EL TEKNIK logo
CL EL TEKNIK
Provst Bentzons Vej 23, 2860 Søborg
5.0(8)

Om firmaet

CL EL TEKNIK har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 8 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af CL EL TEKNIK

Bøgeholdt Montage logo
Bøgeholdt Montage
Rønnebærparken 76, 6760 Ribe
5.0(4)

Om firmaet

Bøgeholdt Montage har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Tønder, Esbjerg, Fanø med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Bøgeholdt Montage

Tømrermester Rasmus Ravn logo
Tømrermester Rasmus Ravn
Kæret 5, 4632 Bjæverskov
5.0(4)

Om firmaet

Tømrermester Rasmus Ravn har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Tømrermester Rasmus Ravn

Cal Cares ApS logo
Cal Cares ApS
Rampelyset 31, 4000 Roskilde
5.0(4)

Om firmaet

Cal Cares ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Cal Cares ApS

Nordic Byggeri ApS logo
Nordic Byggeri ApS
Bogfinkevej 43, 8210 Aarhus V
5.0(3)

Om firmaet

Nordic Byggeri ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Horsens, Syddjurs, Norddjurs med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 3 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Nordic Byggeri ApS

Vis flere virksomheder

Publiceret 27. feb. 2024, 07:37

Opdateret 19. apr. 2024, 05:16

Find Isolering i dit område

Hovedstaden