Skal en smed smede for dig

Drømmer du om stålhegn og stålport, der skaber de sikre, trygge rammer, du drømmer om for din bolig? Eller søger du en professionel, der kan bygge dig en stålhal eller ståltrappe? Så kan en dygtig smed hjælpe dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Skal en smed smede for dig

Drømmer du om stålhegn og stålport, der skaber de sikre, trygge rammer, du drømmer om for din bolig? Eller søger du en professionel, der kan bygge dig en stålhal eller ståltrappe? Så kan en dygtig smed hjælpe dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Hvad kan smeden hjælpe med?

En smed er ekspert i metaller, såsom jern og stål, og kan både fremstille små metalprodukter og større konstruktioner. Smeden har stor viden om de forskellige metaller og har kompetencerne til at bearbejde metallerne på forskellig vis for at kreere sine løsninger. Kunne du tænke dig et særligt møbel i stål, kan en smed hjælpe dig – ligesom det er en smed, der kan skabe metalrammen til dit drømme-orangeri eller drivhus. Det er ligeledes smeden, der kan hjælpe dig, der drømmer om et hegn, rækværk eller en port i stål. Smeden står desuden klar, hvis du skal have repareret et gelænder, et hegn eller en altan i stål eller andet metal.Smeden udfører blandt andet:

 • Hegn og låger
 • Stålkonstruktioner til bl.a. carporte, drivhuse og orangerier
 • Stålløsninger til altaner og franske altaner
 • New Yorker-stålvægge
 • Stålløsninger til trapper, herunder gelænder
 • Møbler og dekorationer i stål


smed

Smeden er ekspert i at forme, bøje og svejse metaller.


Kan jeg selv udføre smedearbejde?

Som udgangspunkt, nej. Du vil f.eks. godt kunne sætte et stålhegn op selv, men når det kommer til produktionen af metal- og stålelementer og -konstruktioner er det kun en smed, der kan udføre arbejdet. Smeden har den rette viden og de rigtige værktøjer til at kunne skære i, bøje, forme og svejse metaller. Så lad heller smeden stå for smedearbejdet.


En smed kan foruden at kreere unikke metal- og stålkonstruktioner vejlede dig ift. valg af materialer og løsningens udseende. Du drømmer måske om et flot hegn udført i stål eller en unik New Yorker-væg til boligen? Smeden har formentlig løsningsforslag, som du ikke selv har tænkt på endnu. Via formularen her på 3byggetilbud Match får du kontakt til flere dygtige smede, der kan inspirere og hjælpe dig i mål.


smed

En smed kan hjælpe dig med at kreere et flot stålhegn og -låge.


Et væld af udseender af vælge imellem

Smeden er en sand kunstner og kan derfor kreere et hav af løsninger i f.eks. almindeligt sort stål, rustfrit stål, aluminium og kobber. Alt afhængigt af materiale kan man få en løsning, der enten er malet, børstet, poleret eller galvaniseret. Der er mange mulige løsninger, men den helt rigtige til dig og din bolig afhænger af dine ønsker og behov til udseende, såvel som funktionalitet.


Forskellen på børstet, poleret og galvaniseret


Børstet: Når et metal er børstet, har det en mat flade og derfor et mat look. Det bidrager til et dæmpet, stilrent look – og vælger du børstet metal, slipper du for poleringen.


Poleret: Når et metal er poleret, har det en blank flade og derfor et blankt look. En poleret løsning er smuk og tidløs, og den holder sin glans gennem årene.


Galvaniseret: Når et metal er galvaniseret, er der gennem en galvanisering påført et tyndt lag zink på metallet. Galvaniseret metal får en mat og grålig flade og derfor et mere rustikt look. Det tynde zinklag beskytter metallet og egner sig derfor godt til udendørs metalelementer og -konstruktioner.Hvad koster en smed?

Der er mange faktorer, som har betydning for prisen på din smedeopgave. Først og fremmest afhænger prisen af opgavens karakter og størrelse. Som sagt kan en smed kreere små metalprodukter såvel som konstruere større konstruktioner af metal, og om du har brug for hjælp til småt eller stort vil naturligvis præge prisen. Hertil afhænger prisen af dit valg af materialer.


Indhent tilbud fra flere dygtige smede, så får du ikke kun forskellige forslag på prisen, men ligeledes på løsningen.


smed

Smeden kan kreere blandt andet hegn, låger og trapper i stål.


Få professionel hjælp af en erfaren smed

Har du brug for hjælp til din smedeopgave, er det en dygtig smed, du leder efter. Smeden er ekspert i at arbejde med forskellige metaller og har qua sin uddannelse som smed stor viden at trække på. Viden, som vedkommende kan bruge til at vejlede dig til den helt rigtige løsning. Uanset om du drømmer om en inden- eller udendørs løsning i metal, er det smeden, der kan hjælpe dig godt i mål.


Med stor viden og erfaring – og de rigtige værktøjer, kan smeden realisere dine drømme – uagtet om det er en flot stål- og glasvæg, der både pynter og er praktisk i hjemmet, eller en smuk stålcarport i specielle mål, der matcher dine behov.Seneste smedeopgaver hos 3byggetilbud Match

Svinglåge og trådhegn

3390HUNDESTED

Svinglåge og muligvis trådhegn i hækken

Find Smed i dit område

Hovedstaden