Skal dit gulv friskes op?

Er det på tide, at du får et nyt gulv? Så har 3byggetilbud Match et stort netværk af dygtige gulvlæggere, -slibere og -behandlere.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Skal dit gulv friskes op?

Er det på tide, at du får et nyt gulv? Så har 3byggetilbud Match et stort netværk af dygtige gulvlæggere, -slibere og -behandlere.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få hjælp til gulvarbejdet via 3byggetilbud Match

Er dit gulv trist og slidt, kan du via 3byggetilbud Match få hjælp til at skifte, slibe eller behandle det. Om den ene eller anden løsning er den rette for dig og dit gulv, afhænger først og fremmest af tilstanden af dit gulv samt dine ønsker og behov. Har du trægulv, leder du måske efter én, der kan slibe det for at tilføre nyt liv til det? Eller har du et gammelt, plettet vinylgulv, som skal skiftes til et nyt – eller til en helt ny type gulv? F.eks. det populære klinkegulv? Eller måske et gulv af microcement?


gulvafslibning

Professionelle gulvfirmaer har den rette viden og erfaring til at håndtere blandt andet slibemaskinen.


Få professionel hjælp til gulvlægningen

Er der pletter på eller hakker og skræmmer i dit gulv, og drømmer du om et flot, splinternyt gulv, er der mange løsninger at vælge imellem. Faktisk er der et hav af gulvtyper at vælge imellem, herunder træ-, vinyl-, terrazzo-, laminat- epoxy-, polyurethangulv m.v. Dog er der stor forskel på lægningen af de forskellige typer af gulv – og det er derfor vigtigt, at du finder en gulvlægger, der er ekspert i lige præcis den gulvtype, du ønsker at få lagt. Det kan du igennem 3byggetilbud Match.


Gulvtyper, der fås i klikgulv, f.eks. laminat og vinyl, er nemmere at lægge ift. f.eks. et epoxygulv, der skal støbes på. For at lægge et epoxygulv er en proces i mange trin, der alle kan gå galt. Blandt andet skal du blande to komponenter sammen for at få epoxyblandingen og allerede her kan det gå galt, såfremt du ikke rammer det rigtige blandingsforhold. Men selv at lægge et klikgulv kan gå galt, for fugt og ujævnheder i undergulvet kan føre til problemer. Lad derfor heller en professionel hjælpe.


At lægge et trægulv er ligeledes en kunst. Foruden at lægningen af et trægulv skal ske under bestemte forhold ift. temperatur og luftfugtighed, er det yderst vigtigt, at det lægges på et helt plant underlag. Gør det ikke det, vil det ellers smukke gulv knirke.


Uanset om du drømmer om et nyt flot trægulv, laminatgulv, epoxygulv – eller anden type gulv, kan du via 3byggetilbud Match finde en gulvlægger, der kan hjælpe dig.


Nogle gulvtyper kan slibes


Det er muligt at slibe et trægulv, så det igen ser smukt og flot ud. Et massivt trægulv kan slibes – flere gange. Nogle typer af lamelgulv (såsom Tarkett) kan slibes, men typisk kun én eller to gange, fordi denne gulvtype er tyndere. Det er oftest ikke muligt at slibe f.eks. et laminat-, epoxy- eller polyurethangulv.


Det er desuden muligt at slibe et betongulv, men ikke alle gulvfirmaer varetager dette arbejde. Et slebet betongulv får en flot, ensartet flade, og kan med fordel efterbehandles med epoxy.

Beskyt dit gulv med en efterbehandling

Beskyt dit nye, eller nyslebet, trægulv med en efterbehandling. Du kan f.eks. vælge mellem en gulvlakering eller oliering – begge dele løsninger, der beskytter gulvet og gør det smukkere. Der er forskellige løsninger at vælge imellem og den rette for dit gulv afhænger bl.a. af træsorten samt dine ønsker til udseendet.

En professionel kan vejlede dig til den rette behandling af dit trægulv, så send din opgave ind til 3byggetilbud Match for at få uforpligtende tilbud fra flere gulvbehandlere.

Kan jeg selv afslibe mit gulv?

Ja, det kan du godt. Du kan leje en gulvsliber, men det kræver et stort for- og klargøringsarbejde, der bl.a. indebærer at rummet skal være tømt for møbler. Hertil skal gulvet også være tjekket igennem for søm og andre hårde genstande, der kan være i gulvet, som kan beskadige gulvsliberen. Hvis dit gulv i forvejen har ujævnheder, kan du hurtigt komme til at forværre dem med yderligere skævheder, hvis ikke du er hurtig til at reagere på maskinens bevægelser eller har aflæst gulvets struktur korrekt. Det kan derfor anbefales, at du vælger en kompetent fagmand til din opgave, så du ender med dit ønsket resultat.


gulvafslibning

Der skal erfaring til at håndtere de tunge maskiner, som bruges til at slibe dit gulv.


Har mit gulv brug for en gulvafhøvling?

Har dit trægulv dybe ridser eller skader kan det være en god idé med en gulvafhøvling. Er dit trægulv behandlet med f.eks. lak, kan en gulvafhøvling være nødvendig for at fjerne dette lag forinden f.eks. en ny behandling skal påføres. Er der større skævheder eller ujævnheder i dit gulv, som kan være svære at rette op med en gulvafslibning, kan afhøvling fikse det. En effektiv gulvrenovering vil være at få en gulvafhøvling og efterfølgende få det afslebet, så det bliver helt lige, glat og står som nyt igen. Det er en god idé at få en professionel til at stå for gulvafhøvlingen. Vedkommende har de rette kompetencer til at udføre arbejdet korrekt og ikke påføre yderligere skade på dit gulv.Hvad er prisen for at pifte gulvene op?

Prisen på din gulvopgave afhænger af flere faktorer. Først og fremmest afhænger det af, om der er tale om lægning af et nyt gulv, gulvslibning eller gulvafhøvling. En anden faktor, der har lige så stor betydning er materialetype: Er der tale om laminat, vinyl, træ, terrazzo eller en helt femte materialetype? Endnu en faktor er arbejdets omfang: Er det i ét rum eller hele hjemmet, at dit gulv trænger?


Ja, mange faktorer har betydning for prisen på dit gulvarbejde. Et gulvskift eller lægning af et nyt gulv vil naturligvis være en del dyrere ift. en gulvafslibning eller -behandling. Men det kan være en jungle at vælge imellem de mange gulvfirmaer, der er derude – du kan dog gøre det langt lettere for dig selv ved at benytte 3byggetilbud Match til at komme i kontakt med gulvfirmaer, der har kompetencerne til at varetage lige præcis din gulvopgave.


gulvlægger

Gulvlæggeren sørger for, at du får det flotte gulv, du drømmer om.
Forskellige gulvtyper


 • Et smukt trægulv er en klassiker, og et robust gulv, der holder i mange år frem – såfremt man passer og plejer det rigtigt. Har man allerede et trægulv og er det lidt trist at se på, kan det være, at det trænger til en slibning og en efterbehandling, så der kan komme nyt liv i det. Der er mange mulige efterbehandlinger at vælge imellem – den rette for dig og dit gulv afhænger af først og fremmest dit gulv, men ligeledes dine ønsker til dets udseende. Er du ude efter et nyt trægulv, er der ligeledes mange faktorer du skal tage stilling til: Skal dit gulv være lyst eller mørkt, hårdt eller blød?


  Er der en bestemt træsort, der passer bedre til dine behov end en anden? Og hvilken overfladebehandling skal du vælge, når først gulvet er lagt?


  Om du har brug for hjælp til at slibe dit trægulv eller til at lægge et helt nyt et, kan du via 3byggetilbud Match finde den rette fagmand til at varetage dit gulvprojekt for dig.

 • Et laminatgulv er et praktisk gulv, der fås i et utal af udseender. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til dets udseende, og det er muligt at vælge imellem løsninger, der imiterer træ, sten, skifter m.v. Man kan derfor få et rigtigt smukt gulv, der desuden er rengøringsvenligt og slidstærkt. Denne form for gulvbelægning kommer ofte som en kliksystem-løsning og er typisk en billigere løsning end f.eks. et trægulv.


  Et laminatgulv kan ikke slibes, så er der pletter på og hakker i dit eksisterende laminatgulv, er det måske på tide, at du skifter til et nyt? Send din opgave ind via 3byggetilbud Match – så bliver du kontaktet af dygtige fagmænd, der er klar til at varetage din opgave for dig.

 • Vinyl er et blødere gulv, der til trods herfor er robust og slidstærkt – og tåler vand. Der er mange løsninger at vælge imellem, når det kommer til vinylgulvets udseende, fordi man kan vælge mellem bl.a. vinylruller, -planker, -fliser og -ark. Det vil sige, at kunne du tænke dig at få et blødt, behageligt gulv, der i udseende ligner f.eks. fliser, er vinyl en oplagt løsning.


  Man kan ikke slibe et vinylgulv, så er det gennem årene blevet slidt, skal det formentlig skiftes. Det kan du få hjælp til via 3byggetilbud Match. Send din opgave ind via formularen for at blive kontaktet af dygtige fagmænd, der er klar til at varetage din opgave.

 • Et linoleumsgulv er et naturligt, slidstærkt gulv, der absorberer støj. Det betyder, at denne gulvtype egner sig særligt godt til rum, hvor akustikken skal spille. Når det kommer til udseende, er det muligt at vælge mellem et væld af farver og mønstre – og man kan linoleumsgulv som bl.a. kliksystem og i ruller. Når linoleumsruller skal lægges i rum, der er mere end 2 meter bredt, skal en professionel gulvlægger stå herfor, i og med at samlingerne skal svejses sammen med et særligt værktøj.

 • Et polyurethangulv er et fugefrit, flot gulv, der bidrager til et enkelt og stilrent look i hjemmet. Det er et slidstærkt gulv, men blødt, og derfor rart, at gå på. En stor fordel ved denne form for gulvbelægning er, at man uden problemer kan lægge det på et gammelt trægulv eller et andet ikke-glat underlag. Ift. udseende er der mange forskellige farver og typer af overflader at vælge imellem.


  Vil du lægge et polyurethangulv, skal du for at få et flot resultat bruge en professionel, der har viden om og erfaring med denne gulvtype. Via 3byggetilbud Match kan du komme i kontakt med dygtige fagmænd, der kan hjælpe dig videre.

 • Et epoxygulv er et hårdt gulv, der egner sig særligt til garager og værksteder. Det er et robust og slidstærkt gulv, og ligesom et gulv af polyurethan, er et epoxygulv fugefrit. Du kan vælge mellem flere farver, nuancer og mønstre for at give dit epoxygulv lige præcis dét udtryk, du kunne tænke dig.


  Du kan som udgangspunkt godt selv lægge epoxygulv, men det anbefales kraftigt, at man får professionel hjælp. Det skyldes, at denne gulvtype skal støbes på, og mange trin i processen kan gå galt. Derfor bør du få en gulvmand til at stå for støbningen.

 • Et terrazzogulv består af et materiale lavet af små stykker af marmor, som blandes sammen med indfarvet cement. Det kan enten støbes eller lægges på som fliser. Et terrazzogulv er en gulvtype næsten alle rum kan bære. Det er da også derfor, at terrazzogulve har prydet mange hjem gennem årene. Udover at være en tidløs løsning, er det et hårdført gulv, der kan fås i mange forskellige udtryk.


  Du kan godt selv lægge dit terrazzogulv, uanset om det skal støbes eller lægges som fliser. Dog er det en proces, der kræver omhu og et par hænder, der er skruet godt på, særligt når det skal støbes på. For når først terrazzogulvet er støbt, og det har tørret, skal det slibes. Lad derfor heller en professionel stå for lægningen af dit terrazzogulv.

 • Har du hørt om et New Yorker gulv? Der er tale om en forholdsvist ny designstil, som er karakteriseret ved sit råt og industrielle udtryk. Det består typisk af beton, cement og store fliser. Et New Yorker gulv kan laves af mange forskellige materialer, herunder polyurethan.


  Det er en god idé at få hjælp til at lægge dit New Yorker gulv, så du får det flotte, snorlige resultat, du drømmer om.Indsend din opgave og få det gulv, du drømmer om

Har du brug for hjælp til gulvlægning, -slibning eller -efterbehandling, så indsend din opgave til 3byggetilbud Match og få flere uforpligtende tilbud. Det er nemt og det eneste du skal gøre er bare at beskrive din opgave og indsende den. Så bliver du kontaktet inden for kort tid, hvor dygtige fagmand står klar til at hjælpe med dit drømmegulv.
Find dygtige firmaer til at renovere dit gulv hos 3byggetilbud Match
Bøgeholdt Montage logo
Bøgeholdt Montage
Rønnebærparken 76, 6760 Ribe
5.0(4)

Om firmaet

Bøgeholdt Montage har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Tønder, Esbjerg, Fanø med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Bøgeholdt Montage

Murerfirmaet K.H.T logo
Murerfirmaet K.H.T
østerhaven 6, 4340 Tølløse
5.0(2)

Om firmaet

Murerfirmaet K.H.T har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Murerfirmaet K.H.T

Huskær Byg
Måløvvang 33, 2760 Måløv
5.0(1)

Om firmaet

Huskær Byg har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 1 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Huskær Byg

Tømremester Frederik Ravn Eriksen logo
Tømremester Frederik Ravn Eriksen
Grejsdalsvej 309, 7100 Vejle
5.0(1)

Om firmaet

Tømremester Frederik Ravn Eriksen har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Billund, Vejen, Fredericia med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 1 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Tømremester Frederik Ravn Eriksen

UNDERpressure logo
UNDERpressure
Greve Bygade 36, 2670 Greve
5.0(1)

Om firmaet

UNDERpressure har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 1 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af UNDERpressure

Vis flere virksomheder


Seneste gulvopgaver modtaget hos 3byggetilbud Match

Udbedring af gulv og skift af døre indvendigt

2000FREDERIKSBERG

Knirkende gulve Har overtaget en ny lejlighed hvor gulvene i stue, gang og soveværelse knirker meget. I stuen (4,4 x 3,9 m.) er nye planker. Der er også 3 steder hvor der er et stort mellemrum mellem to planker (se billede). I gang og soveværelse (4,4 x 2,7 m.) er der gamle planker med sømhuller. I køkkenet er der ét sted hvor linolien gaber når man træder på det (se billede). Hvis I også kan give gulvene en let slibning, vil jeg gerne have en pris på også. Alle gulvene er blevet afhøvlet og står som råt træ. Lav venligst et særskilt tilbud på hvad det koster at ordne henholdsvis knirkeriet / afslibning.    Nye døre. Har overtaget en ny lejlighed hvor jeg skal have 2 nye døre sat op. De gamle døre måler 2,0 X 0,8 m (dørenes indvendige karmmål). Giv venligst en særskilt pris på selve opsætningen og prisen på de nye døre, med mærke og model, som I kan anbefale. Bare så jeg får et overblik over om jeg evt. vil betale mere for en dør af anden type. Dørene skal være i stil med en ”ny” dør der allerede er i lejligheden (Se billede) – den skal ikke skiftes. Lejligheden står tom men jeg vil selvfølgelig gerne flytte ind asap. Så jeg vil gerne have et tidsestimat for påbegyndelse / afslutning af arbejdet.

Sildebensparket i stue

4930MARIBO

Jeg skal have lagt gulv i en stue på cirka 26 kvadratmeter. Se foto af gulv

Reparation af linoleumsgulv

2400KØBENHAVN NV

Reparation af Forbo linoleumsgulv - adskillige pletter efter spild af kemisk væske over større areal. Gulvet er af typen "Forbo - Marmoleum Walton - Lead".

Linoleum i køkken

2300KØBENHAVN S

Lille køkken med trægulv i lejebolig ønsker slidstærk linoleum Ønsker et slidstærk linoleum

Udbedring af trægulv

2900HELLERUP

Massivt egetræsgulv: 3 gulvbrædder knirker over cirka 2 meter. Opgaven er at “proppe” gulvet med i alt 6-9 propper af egetræ. Eksisterende propning (se fotos) viser hvor lægterne er placeret. Der kan parkeres i gården lige foran opgangen.

Lægning af betongulv i garage

6710ESBJERG V

Cirka 21 m2 i garage. Ønsker betongulv, ingen gulvvarme eller isolering. Kun til værksted

Find Gulvfirma i dit område

Hovedstaden