Søger du en kyndig kloakmester?

Har du problemer med kloakken eller har du ubudne gæster i form af rotter? Så er den rette til at hjælpe dig en kloakmester. Gennem 3byggetilbud Match kan du få kontakt til dygtige, autoriserede kloakmestre, der kan varetage opgaven for dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Søger du en kyndig kloakmester?

Har du problemer med kloakken eller har du ubudne gæster i form af rotter? Så er den rette til at hjælpe dig en kloakmester. Gennem 3byggetilbud Match kan du få kontakt til dygtige, autoriserede kloakmestre, der kan varetage opgaven for dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Hvad kan en kloakmester hjælpe med?

Er du på udkig efter en kyndig kloakmester, der kan rense og spule din kloak eller måske hjælpe til med det ofte tilstoppede toilet? Eller har du brug for hjælp til at få bugt med rotterne? Så kan du igennem 3byggetilbud Match få tilbud fra flere kloakmestre, der alle står klar til at varetage din kloakopgave. Vi samarbejder kun med kloakmestre, der har autorisation.


En kloakmester er ekspert i alle former for kloakarbejde og kan derfor hjælpe dig, der har problemer med kloakken, såvel som dig, der ønsker at være på forkant, så du ikke i fremtiden får kloakproblemer. F.eks. er det en kloakmester, der kan hjælpe, når kloakken er stoppet til – og når der er for meget pres på kloakrørene, så kloakvand løber tilbage til boligen fremfor videre til det større kloaknet. Kloakmesteren kan desuden reparere skader på kloakrør og lægge nye kloakrør, når de gamle kloakrør ikke kan mere. Det er ligeledes kloakmesteren, der kan hjælpe dig, der allerede har rotteproblemer, og dig, der ønsker at være på forkant og via en rottespærre gøre det umuligt for rotterne at komme ind i hjemmet igennem kloakrørene.


Graves til kloakrør

At skifte til eller lægge nye kloakrør er et større arbejde, der kræver at gravemaskinerne kommer i brug.


Mange kloakmestre kan ligeledes etablere omfangsdræn og faskiner – begge dele løsninger, der har til formål at lede regnvand væk fra boligen, dog på forskellig vis.


Søger du en kloakmester, der kan løse eller forebygge kloak- og/eller rotteproblemer, kan du via 3byggetilbud Match få tilbud fra flere professionelle virksomheder, der står klar til at varetage arbejdet for dig.
Arbejde kloakmesteren blandt andet udfører:

 • Etablering af faskiner
 • Kloakrensning
 • Slamsugning, kloakrens
 • Reparation og tilslutning af kloakrør
 • Tilslutning af kloakledning/stikledning
 • Brønde
 • Rottespærre
 • Bekæmpelse af rotter
 • Højvandslukke
 • TV-inspektioner
 • Kloakspuling

Hvad er løsningen på min kloakopgave?

Kloakmesteren kan hjælpe med en lang række opgaver, og det kan derfor være lidt af en jungle at finde rundt i, hvilken løsning, der er den rette for dig. Vi har derfor skabt et lille overblik over nogle af de mange typer af opgaver, kloakmesteren kan hjælpe dig med. • TV-inspektion:

  Opstår der tit tilstopninger i dine afløb, kan en TV-inspektion afklare årsagen hertil. Det kan være der er en blokering i dine kloakrør eller et brud på dem. TV-inspektionen kan desuden bruges som forebyggelse, for afslører en regelmæssig udført TV-inspektion, at der er en begyndende skade, er det om at reagere hurtigt, så det ikke udvikler sig til en stor skade, der er dyr og omfattende at rette op på.


  Kloakspuling:

  En kloakrensning og -spuling kan ligeledes være løsningen på et tilstoppet afløb. En kloakrensning og -spuling omfatter, at dine kloakrør og brønd renses vha. en højtryksspuler. Højtryksspuleren fjerner belægninger, der har sat sig i kloakrørene og skaber fri passage for det, der skal gennem kloakken.


  Slamsugning:

  Der er brug for slamsugning, når det står slemt til ift. affald, skidt og møg i kloakken. Mens en kloakspuling ’kun’ fjerner belægninger, suger slamsugeren alt skidt og møg i kloakken og brønden til sig, så kloakken renses.

 • Højvandslukke

  Har du før haft vand i kælderen – eller er du nervøs for, om du får det? Så er et højvandslukke løsningen for dig. Et højvandslukke er et stykke rør, der har to indbyggede klapper. De to klapper fungerer som en sluse, der åbnes, når spildevand løber ud af boligen, men lukker i, når det løber tilbage mod boligen. Det sættes på kloakrørene og placeres typisk så tæt som muligt på kælderens gulvafløb. På den måde sikrer du dig, at der ikke løber spildevand tilbage og ind i kælderen.

 • Faskine

  Vil du aflaste dine kloakrør, er faskinen en løsning at kigge efter. Faskinen er en form for midlertidigt vanddepot, der opsamler regnvand fra boligens nedløbsrør. Fra faskinen af siver det opsamlede regnvand langsomt ud i jorden frem for at ende i kloakken. Det skåner kloakken, når der er store regnskyl – og det er langt fra alle kloakker, der kan håndtere de regnmængder, der kan komme ifm. f.eks. et skybrud.


  Omfangsdræn

  Et omfangsdræn er en anden løsning til dig, der gerne vil aflede regnvand væk fra din bolig. Et omfangsdræn er et underjordisk drænrør, der lægges langs boligen og leder regnvand væk fra boligen. Vandet ledes hen til en brønd og videre til kloakken. På den måde ligger der ikke vand op ad boligens sokkel og fundament, der kan trænge igennem små sprækker og ind i boligen.

 • Rottebekæmpelse

  Har du allerede ubudne gæster i form af rotter, har du brug for professionel hjælp. Og mange kloakmestre kan hjælpe. Husk, at ser du rotter, skal du melde det til kommunen. Har du eller har du haft rotter, bør du desuden få en kloakmester til at undersøge dine kloakrør, for rotterne elsker at bo i kloakrørene.


  Rottespærre

  Vil du sikre kloakken, så der ikke kan komme rotter ind i boligen via dine kloakrør, er en rottespærre løsningen for dig. En rottespærre består af to klapper, der kun kan åbnes en vej. På den måde kan der komme vand ud af kloakrørene, mens rotterne ikke kan komme ind. Har du planer om at få en rottespærre, bør du få undersøgt dine kloakrør i samme ombæring. En inspektion vil nemlig afsløre, om der allerede er rotter i din kloak – eller om der er sprækker, som rotterne vil kunne komme igennem.

 • Reparation af kloakrørene

  Er dine kloakrør slidte, eller er der små sprækker i dem, vil det tit være muligt at reparere kloakrørene. Der er forskellige løsninger at vælge imellem, herunder strømpeforing og punktreparationer, og den rette for dig og dine kloakrør, kan en kloakmester gøre dig klogere på.


  Udskiftning af kloakrørene

  Er der større reparationer på kloakrørene eller er de slidt i en sådan grad, at det kun kan betale sig at skifte dem, er det naturligvis også kloakmesteren, der kan hjælpe.

Toilettet er stoppet: Er det en VVS’er eller en kloakmester, der kan hjælpe?

Er toilettet, eller håndvasken, stoppet, kan du oftest selv løse problemet. Når det kommer til et tilstoppet toilet er svupperen din ven. Men virker svupperen ikke, vil det typisk være en VVS’er, som du skal ringe til. Det er dog sjældent, at svupperen ikke kan løse problemet. Har du tit problemer med, at toilettet stopper til, er det måske værd at kontakte en kloakmester, der kan undersøge, om alt er som det skal være.


Er det håndvasken, der er tilstoppet, kan svupperen ligeledes være dén hjælp, du har brug for. Ellers kan du rense vandlåsen. Husk at lukke for vandet inden og sæt en spand under. Fungerer disse løsninger ikke, er det ligeledes VVS’eren, du skal ringe til.

Som tommelfingerregel hedder det, at kloakmesteren varetager arbejde på kloakrør, der ligger i jorden og under boligen, mens VVS’eren varetager arbejde på afløb og rør, der er indeni boligen.


Må jeg selv udføre kloakarbejde?

Nej, det må du som udgangspunkt ikke. Kun autoriserede kloakmestre må stå for reparationer og udbygninger af kloakrørene. Du må dog godt selv tilslutte vaskemaskinen eller toilettet til kloakrørene, samt rense din vandlås. Hertil må du gerne klargøre til etableringen af faskiner.


Kloakmester på arbejde

Kun autoriserede kloakmestre må udføre arbejde på kloakker.


Hvad koster en kloakmester?

Særligt to faktorer har betydning for prisen på dit kloakarbejde, nemlig arbejdets karakter og størrelse. Er der tale om etablering af faskiner eller er det en større opgave såsom reparation af kloakrørene?


En del kloakmestre har timepriser på forskellige former for opgaver, mens andre opererer med priser pr. meter rør eller dræn. Får du tilbud fra flere kloakmestre, kan du få et indblik i prislejet for din kloakopgave samt finde det rette match – den rette virksomhed – til at varetage opgaven for dig.Få tilbud fra flere kyndige kloakmestre

Har du brug for hjælp til din kloak, har 3byggetilbud Match et netværk af dygtige, autoriserede kloakmestre, du nemt kan komme i kontakt med. Udfyld formularen her på siden – og inden længe vil kyndige kloakmestre kontakte dig, alle klar til at varetage opgaven for dig.


Seneste kloakopgaver modtaget hos 3byggetilbud Match

Tilstoppet kloak

2630TAASTRUP

Vores kloak virker stoppet

Rens af kloak

3200HELSINGE

Vores kloak har brug for at blive renset og sluset. Vandet i toilet og bad, kommer op/suges ned.

Find Kloakmester i dit område

Hovedstaden