Har du brug for en erfaren elektriker?

Vil du undgå at kortslutte sikringer eller spare på elregningen? Så er det en elektriker du skal have fat i. Elektrikere hjælper med alle former for elinstallationer – alt fra udskiftning af belysning til smarte el-løsninger. Find dygtige elektrikere på 3byggetilbud Match – de står klar til at hjælpe dig med dit næste elprojekt.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Har du brug for en erfaren elektriker?

Vil du undgå at kortslutte sikringer eller spare på elregningen? Så er det en elektriker du skal have fat i. Elektrikere hjælper med alle former for elinstallationer – alt fra udskiftning af belysning til smarte el-løsninger. Find dygtige elektrikere på 3byggetilbud Match – de står klar til at hjælpe dig med dit næste elprojekt.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Hvad laver en elektriker?

Elektrikere udfører mange forskellige ydelser, og kan hjælpe dig med alt fra montering af stikkontakter og el-eftersyn til større renoveringsprojekter og totalrenoveringer, hvor mange forskellige fagområder er involveret.Opgaver, som en elektriker bl.a. varetager:

 • Tilslutning af strøm til belysning, såsom lamper/loftslamper, lysdæmpere eller censorbelysning
 • Træk af ledninger, etablering af stikkontakter og reparation på eksisterende elektriske installationer
 • Sikring af dit indeklima via ventilation eller aircondition
 • El-opvarmning i form af radiator/el-radiator og gulvvarme/el-gulvvarme
 • Sikring af din bolig med f.eks. en alarm og overvågningskameraer
 • Opsætning af ladestandere
 • Gennemgang og fejlfinding af elinstallationer
 • Sikkerhedstjek af HPFI-relæer
 • Installation af luft-luft varmepumperHvad må man selv?

Du må som udgangspunkt godt selv udføre mindre el-arbejde, såsom at skifte dæksel på en stikkontakt og tilslutningslamper – men skal der f.eks. etableres stik til et komfur, tørretumbler, vaskemaskine eller opvaskemaskine, skal du bruge en kvalificeret elektriker.

Hårde hvidevarer, som både er tilsluttet vand og el, skal være forbundet til et jordstik, som også kræver en stikprop. Dette er en god idé at lade en elektriker klare. Så undgår du også uheld, forsikringsskader eller brand i el-anlægget.Hvilke opgaver kræver en autoriseret elektriker?

Når det drejer sig om elinstallationer, er der faktisk rigtigt mange opgaver, hvor du skal bruge en autoriseret elektriker. Nogle opgaver kan være farlige at udføre på egen hånd, og det kan også påvirke din forsikringsdækning i tilfælde af skader.

 • Etablering og installation af en ny stikkontakt
 • Etablering af forbindelser til nye elinstallationer ved at trække kabler
 • Montering eller udskiftning af afbrydere og stikkontakter
 • Tilpasning af eksisterende faste elinstallationer og kabelføringer


Spar på strømmen med hjælp fra en elektriker?

Oplever du en høj elregning i din husstand eller synes du, at I bruger for meget strøm i boligen? Så kan du have gavn af en elektriker – også selvom du husker at slukke for alle boligens apparater og måske er skiftet over til LED-pærer, i stedet for de strømslugende halogenpærer.


En elektriker kan nemlig udpege de apparater og elinstallationer, der kan udskiftes til mere tidssvarende og strømbesparende typer. Ved at få implementeret intelligent strømstyring, kan elektrikeren hjælpe dig med at skære en god sum penge af strømforbruget.Hvad koster en elektriker?

Prisen for en elektriker afhænger først og fremmest af opgavens størrelse og hvor lang tid det tager at udføre arbejdet, samt hvilket udstyr der er behov for.

Du kan som udgangspunkt forvente, at en elektrikers timepris ligger mellem 700-1100 kr.

I de fleste tilfælde vil elektrikeren også have en startpris på opgaven såsom transport og dokumentation – og hvis der skal bestilles inventarer som også skal monteres, kan det øge den samlede pris.


Nogle elektrikere tilbyder også en fast pris på visse opgaver. Du kan derfor indsende dit næste projekt til 3byggetilbud Match og få flere tilbud fra forskellige elektrikere på din næste el-opgave.


Dette kan du forvente medregnes i prisen:

 • Opgavens omfang
 • Antal kontaktpunker, der skal monteres
 • Udstyr og materiale
 • Eventuelle forberedelser inden opgaven

Elektriker på arbejde

Det er altid en god ide at lade en elektriker stå for dit el-arbejde, så du er sikker på, at det bliver gjort rigtigt.Hvornår har du brug for en elektriker?

 • Skal du have renoveret dit køkken? En elektriker kan hjælpe. Om det er nyt lys der skal monteres, stikkontakter eller store elektriske apparater såsom ovne, skal det have et separat forløb i sikringsskabet – og det har en elektriker kompetencerne til at hjælpe dig med.

 • Skal dit badeværelse have udskiftet den elektriske gulvvarme eller trænger det bare til ny belysning? Så skal du bruge en elektriker. Vand og el er ikke en god kombination og der er regler for, hvordan et vådrum skal bygges, for at holde et godt indeklima. Hvis du selv påtager sådanne opgaver, risikere du stød og kortslutninger.

 • Har du også en sikringsboks der skal monteres eller udskiftes? – så er det lige en opgave for en elektriker. En sikringsboks gør det sikkert at bruge elinstallationer og apparater i hjemmet uden risiko for stød. Alle nye boliger skal også have mindst ét sikringsskab, for at strømmen i boligen fordeles sikkert. Hvis du bor i en ældre bolig og forsikringsskabet er gammelt, er det en god idé at få moderniserede det.

 • Det er vigtigt at påpege at el-tjek og el-eftersyn er to forskellige opgaver, som kræver forskellige færdigheder for elektrikeren. Et el-tjek er en almindelighed for boligejere og har til formål at opdage fejl og mangler i elektronikken. Ved et tjek foretagere elektrikeren en kontrol af el-anlægget og gennemgår sikringsskabet. Dette skal foretages af en autoriseret elektriker.


  Et el-eftersyn er derimod mere omfattende og skal også udføres af en autoriseret el-installatør. Ved sådan et eftersyn foretager elektrikeren et grundigt eftersyn af sikringsskabet, strømmåleren, jordfejlsafbryder, foruden de elektriske genstande i boligen såsom stikkontakter og hvidevarer

 • Har du en elbil, men mangler en ladestander, kan du selv købe den. Men installationen af den, skal du derimod lade en elektriker om. Ladestanderen skal nemlig monteres på et separat sikringskredsløb med jordfejlsafbryder B, for den er sikker og en elbil bør ikke lades op gennem en normal stikkontakt på den lange bane.Elektriker på arbejde

Vil du være sikker på, at din el-installation er sikker, så lad elektrikeren stå for arbejdet.


Indsend din opgave for at få tilbud

Skal du finde den helt rigtige elektriker til at udføre dit næste el-arbejde, kan du sende din opgave ind til 3byggetilbud Match og få flere tilbud på den. Du udfylder bare en kort beskrivelse af opgaven og inden for kort tid vil du modtage uforpligtende tilbud fra forskellige elektrikere. Det er nemt og hurtigt, så det er bare op til dig at finde den elektriker, der skal varetage din opgave. De står nemlig klar til at hjælpe dig.

Få kontakt til en elektriker, som kan udføre din el-opgave igennem 3byggetilbud Match
CL EL TEKNIK logo
CL EL TEKNIK
Provst Bentzons Vej 23, 2860 Søborg
5.0(8)

Om firmaet

CL EL TEKNIK har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 8 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af CL EL TEKNIK

TK Electric logo
TK Electric
Bodsbjerghaven 90, 4130 Viby Sjælland
5.0(4)

Om firmaet

TK Electric har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af TK Electric

LYKOURIS EL-ARBEJDE logo
LYKOURIS EL-ARBEJDE
Ingerslevsgade 106, 1705 København V
5.0(2)

Om firmaet

LYKOURIS EL-ARBEJDE har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af LYKOURIS EL-ARBEJDE

Bellinge El ApS logo
Bellinge El ApS
Brogårdsvej 24, 5250 Odense SV
5.0(2)

Om firmaet

Bellinge El ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Middelfart, Assens, Faaborg-Midtfyn med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Bellinge El ApS

Montes Multi Service logo
Montes Multi Service
Ejbyvej 19, 4623 Lille Skensved
5.0(1)

Om firmaet

Montes Multi Service har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Ballerup, Brøndby, Glostrup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 1 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Montes Multi Service

Vis flere virksomheder


Seneste elektrikeropgaver modtaget hos 3byggetilbud Match

Stikkontakt i orangeri og udenfor

3450ALLERØD

Vi vil gerne have etableret en stikkontakt (eller 2) i drivhuset/orangeri, samt stikkontakt udenfor ved huset.

Trække EL kabel fra bryggers til skuret

4320LEJRE

Vi har brug for en el installation i skuret. Der er ca. 6m. fra bryggerset til skuret.

Udbedring af fordelerboks

5230ODENSE M

Der er gået vand i en fordelerboks under terrassen ( bla lys til haven) - og der har tilsyneladende været kortslutning og flere muffer skal skiftes ud.

Kabler/ledninger udendørs skal fjernes

4330HVALSØ

Hej :) Vi har disse kabler der kommer ud af soklen som vi ikke skal bruge. Kan de fjernes? Med en pæn afslutning eller lign?

Installation af badeventilator

2450KØBENHAVN SV

Hej, jeg vil gerne have installeret en badeventilator i mit badeværelse. Der er ingen eksisterende. Den skal kobles på så den kører når lyset tændes. Der er et hul i væg/loft, den øverste del af hullet er vinklet, men de nederste 1-2 cm er lodret. Jeg måler hullet til 9cm. Vedhæftet er billeder af hul, og afstand til loftlampe. Jeg kan evt. selv købe ventilatoren. Vil gerne have opgaven udført inden for 1 måned.

Indfræsning og installering af stikkontakter

4000ROSKILDE

Indfræsning og installering af 4 stikkontaker

Find Elektriker i dit område

Hovedstaden