Håndværker

Elektriker i København

Elektriker i København

Leder du efter en dygtig elektriker i København, som kan hjælpe dig med din el-opgave? Uanset om du skal installere en ladestander, etablere nye stikkontakter eller have udført mindre el-arbejde som montering af lamper eller nye stikkontakter, kan du finde gode håndværkere hos 3byggetilbud Match.

Få tilbud fra dygtige elektrikere i København

Du kan selv lave noget mindre el-arbejde, såsom at montere lamper og lignende, men du bør bruge en kvalificeret elektriker til det meste el-arbejde.


Find en dygtig elektriker til din el-opgave i København.

Den nemmeste måde at finde den rigtige elektriker på er at indhente flere tilbud og sammenligne dem. Brug en service som 3byggetilbud Match og læg opgaven op og svar på de tilbud, du bedst kan lide.


Når du skal finde en elektriker hos 3byggetilbud Match, anbefaler vi, at du skriver en udførlig projektbeskrivelse. Så er det nemmere for både dig og elektrikeren at forstå, hvad der skal laves, hvor lang tid det vil tage, og hvor meget det vil koste.
Indhent altid tilbud fra flere elektrikere

Du bør altid indhente flere tilbud fra forskellige elektrikerfirmaer, som du kan sammenligne. Gennemgå det tilbud du har fået sammen med elektrikeren, og tjek at alt det du har bedt om og talt om under eftersynet er med. Hvis du lægger opgaven op på 3byggetilbud Match, kan du få flere tilbud og nemt sammenligne dem.


Tidligere opgaver

Installation af badeventilator

2450KØBENHAVN SV

Hej, jeg vil gerne have installeret en badeventilator i mit badeværelse. Der er ingen eksisterende. Den skal kobles på så den kører når lyset tændes. Der er et hul i væg/loft, den øverste del af hullet er vinklet, men de nederste 1-2 cm er lodret. Jeg måler hullet til 9cm. Vedhæftet er billeder af hul, og afstand til loftlampe. Jeg kan evt. selv købe ventilatoren. Vil gerne have opgaven udført inden for 1 måned.

Læg el til køkken og sorter i gamle ledninger

2300KØBENHAVN S

Vi har revet 2 vægge ned og står nu med en masse ledninger. Vi skal have lagt ledninger hen til nye køkken, skjult ledningerne og ryddet op i dem, så gipsloft eller fræse tænker jeg er mulighederne, men kom gerne med bud. Vi tænker og have at 4-6 spots og 1-2 lampe udtag

Lovliggørelse af loftudtag

1610KØBENHAVN V

Skal have lovliggjort to loftsudtag der på nuværende tidspunkt ikke er fastgjort til loftet. De skal eksempelvis skiftes til en klassisk loftsroset der er fastgjort til gipsloftet

El i lejlighed på 90 m2

2300KØBENHAVN S

Hej, Jeg renovere en hele lejlighed og har derfor brug for at ligge ny kabler i alle værelse (3 værelse, køkken og badeværelse) helt fra bunden af. Det er ca 5 stikkontakter i stuen, 2x 4 stikkontakter i værelserne, 1 på badeværelse, ca. 6 + en til induktionen i køkken og 2-3 stykker i gangen. I alt ca. 18 styks. Derudover vil jeg gerne have afbrydere i værelserne, ca 2 per rum, 3 i stuen. Muligvis spots eller ledninger til LED striber i gangen i sænket loft. Tavlen skal dermed også “opgraderes” således at den kan tage alt de stikkontakter og afbryder :-) Ventilator på badeværelse er i overvejelser. Kabler/ledninger kan gemmes bag ny fodpaneler hvor der er plads til dem :-)

Udskiftning af stikkontakt

2200KØBENHAVN N

Vi har en defekt stikkontakt, vi gerne vil have skiftet, samt en ledninger til en stikontakt, vi gerne vil have går henover en nybygget altandør. Den ny ledning er allerede blevet lagt over altandøren af håndværkerne. Men mangler at blive tilkoblet.

Tilslutning af induktionskomfur

2400KØBENHAVN NV

Der var tidligere gas, men har fået et induktionskomfur som nu skal installeresVirksomheder
LYKOURIS EL-ARBEJDE logo
LYKOURIS EL-ARBEJDE
Ingerslevsgade 106, 1705 København V
5.0(2)

Om firmaet

LYKOURIS EL-ARBEJDE har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af LYKOURIS EL-ARBEJDE

Gmi EL & Sikring Aps logo
Gmi EL & Sikring Aps
Vester Voldgade 90, 1552 København V

Om firmaet

Gmi EL & Sikring Aps har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med af 5 mulige stjerner ud af i alt anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Gmi EL & Sikring Aps

Nordic-EL ApS
Århusgade 80, 2100 København Ø

Om firmaet

Nordic-EL ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med af 5 mulige stjerner ud af i alt anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Nordic-EL ApS

Seneste anmeldelser
Udbedring af stikkontakt

Christian er super venlig og laver et flot stykke arbejde. Vil klart anbefale!

Mar. 2024
C

Christina om CL EL TEKNIK

København S
El-arbejde i lejlighed

Fint arbejde udført som aftalt til en god pris - jeg er glad.

Feb. 2024
K

Kay Thorsten om GORDON-EL

København S
Eftersyn af el-installationer

Elektrikeren kom som aftalt og udførte opgaverne meget tilfredsstillende

Feb. 2024
G

Gitte om Thoma EL Aps

København V
Færdiggørelse af el-opgave

Stylianos leverede et rigtigt godt stykke arbejde. Vi fik præcis, hvad vi bad om, og han forlod lejligheden ryddet og pænt. Han tilbød også at komme retur, hvis vi fandt nogle mangler ved hans arbejde. Kan klart anbefales!

Jan. 2024
T

Tobias om LYKOURIS EL-ARBEJDE

København V
Ophængning af lamper

Dygtig, venlig og god service.

Nov. 2023
L

Louise von om TK Electric

København K

Publiceret 28. jan. 2024, 12:06

Opdateret 30. jan. 2024, 19:24

Find Elektriker i dit område

Hovedstaden