Søger du en dygtig murer?

Murerfaget er en ældre håndværkerdisciplin, der stadig er meget populær i dag. Mureren er behjælpelig med blandt andet facaderenoveringer, opmuring og flisearbejde. Her på 3byggetilbud Match kan du indhente tilbud fra dygtige murere, der står klar til at hjælpe dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Søger du en dygtig murer?

Murerfaget er en ældre håndværkerdisciplin, der stadig er meget populær i dag. Mureren er behjælpelig med blandt andet facaderenoveringer, opmuring og flisearbejde. Her på 3byggetilbud Match kan du indhente tilbud fra dygtige murere, der står klar til at hjælpe dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Hvad laver en murer?

Mureren arbejder i en alsidig branche og varetager mindre og større projekter både inden- og udenfor. For eksempel reparerer mureren sætningsskader, lægger fliser, opmurer vægge, pudser vægge, sikrer vådrum, støber betonfundamenter m.v. Ja, som boligejer kan man få brug for en murer mange gange. Murerens arbejde er både en kunst og videnskab, og mureren har derfor særlige kompetencer og ekspertise, der skal til for at udføre et korrekt og gennemført arbejde.


Det laver en murer eksempelvis indendørs:

 • Lægning af fliser, klinker (f.eks. mosaik, sten, marmor m.v.) på vægge og gulv
 • Fugearbejde, herunder fugning af silikonefuger, epoxyfuger og elastiske fuger
 • Montering af f.eks. Skamowall
 • Udbedring af sætningsskader
 • Opmuring af inder- og skillevægge
 • Nivellering
 • Lægning af betongulv og flydegulv
 • Nogle murere kan også hjælpe med microcement

Det laver en murer eksempelvis udendørs:

 • Udbedring af sætningsskader
 • Støbning af fundamenter, arbejde m. flydebeton
 • Facaderenoveringer, herunder filtsning, kalkning og omfugning af murværk.
 • Pudsning og vandskuring af facader
 • Tagrenoveringer, særligt i form af under- og overstrygning.

Uanset opgavens størrelse og kompleksitet, er det vigtigt at vælge en dygtig og erfaren murer for at sikre, at arbejdet udføres korrekt og tilfredsstillende.

Hvad koster en murer?

Prisen på dit murerarbejde afhænger af flere faktorer. Nogle murere tager en timepris, mens andre udarbejder et tilbud på arbejdet. De primære faktorer, der påvirker prisen, er arbejdets omfang, karakter og kompleksitet. Derudover er der naturligvis udstyr, materialevalg, brugen af maskiner og værktøj, antallet af arbejdstimer, samt kørsel.


Timeprisen for en murer varierer normalt mellem 600-900 kr. Ved større projekter vil timeprisen ofte være lavere end for mindre projekter, da der kan være faste udgifter, som ikke er påvirket af projektets størrelse.


Det er en god idé at indhente tilbud fra flere murere, og få diskuteret opgavens omfang og indhold, for at få det helt perfekte tilbud der passer til dig. Ved at benytte knappen på siden, kan du indhente flere tilbud fra murer til dit næste projekt.Murer

Mureren udfører arbejde både inden- og udendørs – her sætter mureren sidste finish på ny udendørs betontrappe.


Hvornår har du brug en murer?

Skal du oprette en ny væg, lægge nye fliser i badeværelset eller renovere et murværk, kan det være en god ide at hyre en murer til det. Det kan se legende let ud, når en professionel murer går i gang med at blande mørtel og stable mursten, men han eller hun har faglig ekspertise og en uddannelse i ryggen.


Det er de færreste gør det selv-murerprojekter, der fører til samme resultat, som en murer kan udarbejde. Og mange ting kan gå galt. Lægges stenene forkert eller er mørtlens blandingsforhold forkert, er der risiko for, at dit arbejde er spild. Det kan oftest betale sig at få professionel hjælp af en murer til murerarbejdet, for går du selv i gang, og går det galt, skal mureren rette op på arbejdet for derefter at gøre arbejdet rigtigt.


Skal du bygge nyt hus og støbe fundament og bygge bærende vægge, er det klogt at få hjælp af en murer. Det sikrer, at du undgår fejl, der kan føre til skader og fejl, såsom fugt i murværket. Det er altid en god idé at hyre en faglært til alle former for murerarbejde.


Fuge af fliser i badeværelse

Mureren er ekspert i flise- og fugearbejde.Udnyt murerens erfaring og få en løsning du bliver glad for

Mureren varetager både små og større sager, og det er derfor tit en murer, der kan hjælpe dig. Ønsker du at forny dit køkken, kan mureren skifte de gamle fliser ud, så dit køkken får et nyt look – det kan være på væggen såvel som på køkkenets gulv. Mureren har nemlig kompetencerne til at lægge fliser og klinker på både vægge og gulv – og klare fugearbejdet, der følger med. Derfor er det ligeledes tit en murer (samt en VVS’er), der skal i arbejde, når der skal ske noget nyt i hjemmets vådrum.


Er du ude i at bygge nyt – for eksempel en tilbygning – er det mureren, der skal stå for at støbe fundamentet og opmure murværket. Andet udvendigt murerarbejde dækker blandt andet udbedring af sætningsskader, omfugning af murværket, filtsning af murværket og vandskuring. Om du ønsker at beholde murværket, men blot omfuge det, eller ønsker at filtse, så murværket dækkes og boligen får et helt nyt look, kan mureren hjælpe dig. Det er naturligvis også mureren, der klargør fundamentet til, at der skal lægges gulv på. Vedkommende kan nivellere betonen, så du får et helt plan gulv. Og ønsker du betongulv, kan mureren også lægge det for dig.


Har du et murerprojekt i sigte, bør du få professionel hjælp, så du får en løsning, der er faglig korrekt udført og holder i mange år frem. Mureren kan vejlede dig til den rette løsning – og stå for udførslen af arbejdet. Tag mureren med på råd allerede fra start af, så din løsning bunder i den faglige ekspertise, som kun mureren har.


Sandblæsning


Indsend din opgave og få flere tilbud på den

Find den helt rette murer til at varetage dit næste projekt ved at indsende din opgave til 3byggetibud Match. Du skal blot udfylde en kort beskrivelse af din opgave – så får du inden for kort tid flere uforpligtende tilbud fra flere kompetente murere. Det er nemt og hurtigt og så det bare op til dig og finde det match med den murer, der skal varetage dit næste projekt.
Find en kyndig murer til dit projekt med 3byggetilbud Match
Murermester Winther ApS logo
Murermester Winther ApS
Apperupvej 40, 3140 Ålsgårde
5.0(4)

Om firmaet

Murermester Winther ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Murermester Winther ApS

TK Entreprise logo
TK Entreprise
Præstelodsvej 48, 3370 Melby
5.0(3)

Om firmaet

TK Entreprise har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 3 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af TK Entreprise

Nordic Byggeri ApS logo
Nordic Byggeri ApS
Bogfinkevej 43, 8210 Aarhus V
5.0(3)

Om firmaet

Nordic Byggeri ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Horsens, Syddjurs, Norddjurs med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 3 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Nordic Byggeri ApS

CLP Byg logo
CLP Byg
Enghaven 9, 3450 Allerød
5.0(2)

Om firmaet

CLP Byg har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af CLP Byg

Murerfirmaet K.H.T logo
Murerfirmaet K.H.T
østerhaven 6, 4340 Tølløse
5.0(2)

Om firmaet

Murerfirmaet K.H.T har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Murerfirmaet K.H.T

Vis flere virksomheder


Seneste mureropgaver modtaget hos 3byggetilbud Match

Muring af kant

2900HELLERUP

Vi har fået ny asfalt i vores dam. Vi har brug for at få muret den lille opkant under sandstenskanten hele dammen rundt, ca. 40 længdemeter. Cementen/betonen skal være indfarvet med sort, så den matcher asfalten. To fotoer er vedhæftet. Ring gerne vis du har spørgsmål.

Nedtagning af skorsten, samt udbedring

4130VIBY SJÆLLAND

Vi vil gerne indhente tilbud på nedtagning af skorsten til under taget. Samt montere nye lægter og tagplader, hvor skorsten har været. Vi vil gerne have opgaven udført hurtigst mulig, senest henover sommeren.

Udbedring af endegavl på hus

2300KØBENHAVN S

Kære læser. Jeg har en gavl på enderækkehus på ca. 75 m2, som i vinter skallede lidt og jeg er i tvivl om, hvad der skal gøres. Hvis der skal omfuges, hører jeg gerne hvad det koster. Jeg medsender billede. Mvh – Hardy 

Opsætning af klinker på væg

3460BIRKERØD

Vi skal have sat klinker op på vores væg ved kogeø, samt sat en hylde op. Der er tale om 1,5 m2

Udluftning/Udtræk i tag skiftet ud med tegl

3480FREDENSBORG

Jeg har en udluftning i taget som ikke bruges og ikke er forbundet til noget på indersiden, den går ikke igennem undertaget. Den sidder lidt skævt så jeg vil gerne have den fjernet og erstattet med en normal teglsten som jeg selv har. Den sidder ca. i 6 meters højde så jeg kan ikke selv nå op til den.

Opmuring af mur

7000FREDERICIA

Afslutning af hul/passage i læmur. Hullet er ca. 150 x 80 cm. (HxB). Rengjorte mursten haves.

Find Murer i dit område

Hovedstaden