Skal du bruge en glarmester?

Drømmer du om en glasvæg, måske i ægte New Yorker-stil, eller vil du skifte de punkterede ruder ud, kan en glarmester hjælpe dig i mål. Få kontakt til dygtige glarmestre igennem 3byggetilbud Match.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Skal du bruge en glarmester?

Drømmer du om en glasvæg, måske i ægte New Yorker-stil, eller vil du skifte de punkterede ruder ud, kan en glarmester hjælpe dig i mål. Få kontakt til dygtige glarmestre igennem 3byggetilbud Match.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Hvad kan en glarmester hjælpe med?

Glarmesteren er ekspert i inden- og udendørs glasløsninger. Så vil du skifte ruderne i dine vinduer og døre, kan glarmesteren hjælpe. Måske du drømmer om energiruder, der holder varmen indenfor hjemmets fire vægge? En glarmester har, foruden kompetencerne til at skifte ruder samt kreere og opsætte unikke glasløsninger inden- og udenfor, stor viden om de forskellige glastyper, der er at vælge imellem. Glarmesteren kan derfor vejlede dig, f.eks. ift. typen af ruder du bør vælge, når du vil skifte de gamle ud. Har du et andet glasprojekt i tankerne, er det ligeledes glarmesteren, der kan hjælpe.


En glarmester gør sig desuden i alle former for indendørs projekter, der omfatter glas: spejle, glasvægge, brusevægge, glasvitriner, glashylder m.v. Glarmesteren kan beskære, slibe og polere alle typer af glas og har generelt stor viden om glas. En dygtig glarmester vil derfor snildt kunne vejlede dig, så du får lige den glasløsning, du drømmer om.

Glarmesterens typiske opgaver:

 • Spejle
 • Glasvægge
 • Brusevægge og -døre
 • Reparation af glasskader
 • Montering og skift af glasruder i vinduer, døre og facader
 • Glasløsninger i særlige mål


Få en unik glasløsning

Har du ødelagte eller punkterede ruder, som du gerne vil skifte, kan glarmesteren sørge for en korrekt udskiftning. Vedkommende kan desuden vejlede jer ift. valg af ruder – og i dag er der mange forskellige at vælge imellem.


Har du en særlig glasløsning til hjemmet i tankerne, er det ligeledes en glarmester, du skal tage kontakt til. En bruseniche i glas kan tilføje elegance til dit badeværelse, nye energiruder kan reducere dit varmeforbrug, mens en smuk glasvæg i New Yorker-style i stuen kan tilføje nyt liv til rummet. Uanset om du har brug for hjælp til den ene eller anden glasløsning, sørger glarmesteren for, at du får en smuk løsning, der imødekommer dine ønsker og behov.


Glarmester på arbejde

Glarmesteren er uddannet i at arbejde med alle former for glas.


Vælg de rigtige vinduer

En glarmester er som sagt ekspert i glasløsninger og kan vejlede dig til den rette løsning for dig og din bolig. I dag er der et hav af typer af ruder: termoruder, energiruder, støjreducerende ruder, sikkerhedsruder m.v. Glarmesteren kan vejlede dig til den rette løsning, der imødekommer dine ønsker og behov.


En glarmester sørger selvfølgelig også for, at dine nye ruder imødekommer bygningsreglementets krav til ruderne i vinduer og døre. Det er nemlig sådan, at boligejere, som har skulle bygge nyt, om eller til siden den 1. februar 2021 har skulle bruge ruder af en bestemt energiklasse – nemlig energiklasse A.Hvad koster en glarmester?

Timeprisen varierer fra glarmester til glarmester, men typisk ligger den på mellem 300 og 450 kroner/timen. Hertil skal du tænke prisen på materialer/udstyr ind.
Glarmester hænger spejl op.

Glarmesteren laver også spejle i særlige, unikke mål.


Få hjælp til dit glarmesterprojekt

Har du brug for en glarmester, er det en god ide, at du indhenter tilbud fra flere forskellige glarmestre. På den måde får du ikke kun forskellige tilbud på prisen, men også på løsningen. Det er muligt, at en eller flere glarmestre har et løsningsforslag i ærmet, som du endnu ikke selv har tænkt på. Sender du din opgave ind via 3byggetilbud Match, kommer du nemt i kontakt med flere glarmestre, der alle er klar til at varetage din opgave.
Find kompetente glarmestre hos 3byggetilbud Match
TK Entreprise logo
TK Entreprise
Præstelodsvej 48, 3370 Melby
5.0(3)

Om firmaet

TK Entreprise har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 3 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af TK Entreprise

Grandjean - Glarmester, Indramning og Montage logo
Grandjean - Glarmester, Indramning og Montage
Søborg hovedgade 36, 2860 Søborg
5.0(3)

Om firmaet

Grandjean - Glarmester, Indramning og Montage har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 3 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Grandjean - Glarmester, Indramning og Montage

Thorslund Glas logo
Thorslund Glas
Osmosevej 10, 4320 Lejre

Om firmaet

Thorslund Glas har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med af 5 mulige stjerner ud af i alt anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Thorslund Glas

Lokalglas og Byg Aps
Tofteagervej 17, 4690 Haslev

Om firmaet

Lokalglas og Byg Aps har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med af 5 mulige stjerner ud af i alt anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Lokalglas og Byg Aps

Pilemand 2022 Aps logo
Pilemand 2022 Aps
Vestergade 97b, 4970 Rødby

Om firmaet

Pilemand 2022 Aps har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Køge, Solrød, Faxe med af 5 mulige stjerner ud af i alt anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Pilemand 2022 ApsSeneste glarmesteropgaver hos 3byggetilbud Match

Replacement of Glass

2900HELLERUP

Hi, one double glazed glass needs to be replaced, as it has developed a crack from the inside.

Etablering af brusedøre

8000AARHUS C

installering af to glasdøre en til toilet og brusebad størrelse ca 200x130. Det er i en mindre byejendom i Aarhus C   Skydedørene skal have målene 200x130 cm  Det skal ske på 1. sal 

Kattelem i glasrude

2100KØBENHAVN Ø

Hej, jeg har fået tilladelse til at sætte en kattelem i en rude. Billeder haves. Jeg vil gerne, at den originale rude gemmes og der kommer en erstatningsrude i med kattelem. Når jeg flytter skal den originale rude sættes i igen. Hvad vil dette koste? Jeg køber selv kattelemmen.

Udbedring/udskiftning af gummilister

1738KØBENHAVN V

Vi har købt en gammel lejlighed med skimmel i gummilisterne i vinduerne. Vi har fået proff rengøring på dem alle, men de har stadig en grå/sort farve især i hjørner og på de nederste gummilister. Nogle steder som har været slemt ramt “bobler” gummilisterne en lille smule op også. Hvad vil I anbefale herfra? Har I et mere krads alternativ til proff rengøring af gummilisterne eller vil I anbefale at skifte dem? Og i så fald: hvad skal det koste? Det drejer sig om: 2 stk 3fags vinduer 1 stk 2fags vindue 2 meget små vinduer. På 1. sal Jeg har vedhæftet billeder af vinduerne og gummilisterne tæt på. (nogle er fra inden rengøringen)   Tænker evt der skal tilbud på at få dem udskiftet hvis der ikke findes anden løsning

Udskiftning af ruder

2900HELLERUP

Hej, Jag behöver skifte 2 punkterade termo glas i min lägenhet. Den ena sitter i en dörr ut till altanen och är cirka 150x44cm. Den andra sitter i ett vindue på cirka 90x44cm. (se vidhäftade bilder) Jag föredrar att få tillbuden på email. Hälsningar, Daniel

Glasdør på badeværelse

2990NIVÅ

Hej, jeg bor i Nivå. jeg skal have en glasdør i badeværelset og en glasplade på væggen over kogeplade i køkkenet. glasdør : 200 * 70cm (approx.) glasplade : 50 (højde) *90 (bred) jeg vil gerne at få et pris for hele opgaven (glas + beslaget + montering)

Find Glarmester i dit område

Hovedstaden