Søger du en erfaren VVS'er?

Når du vil friske dit badeværelse op, afkoble radiatorerne, lægge gulvvarme, isolere rørene eller installere vaskemaskinen, har du brug for en VVS’er. VVS’eren gør sig i alt inden for vand, varme og sanitet – og her på 3byggetilbud Match finder du dygtige VVS’ere, som er klar til at hjælpe dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Søger du en erfaren VVS'er?

Når du vil friske dit badeværelse op, afkoble radiatorerne, lægge gulvvarme, isolere rørene eller installere vaskemaskinen, har du brug for en VVS’er. VVS’eren gør sig i alt inden for vand, varme og sanitet – og her på 3byggetilbud Match finder du dygtige VVS’ere, som er klar til at hjælpe dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

VVS'eren kan hjælpe med mange former for opgaver

VVS’eren gør sig i alt inden for vand, ventilation, varme og sanitet og arbejder i alle rum af boligen med rørledninger til vand og/eller varme. VVS’eren varetager derfor alt fra skift af armatur og montering af WC til etablering af gulvvarme og afkobling af radiatorer. Typisk varetager VVS’eren udskiftninger, reparationer og afkobling/afmontering af eksisterende installationer.


VVS står i dag for varme, ventilation og sanitetsteknik (tidligere for vand, varme og sanitetsteknik), og der er derfor snak om flere områder under én branche. Fordi der er tale om en så alsidig branche, ser man, at mange VVS’ere specialiserer sig inden for et eller få områder. Benyt knapperne her på siden, beskriv din opgave og bliv kontaktet af kompetente VVS’ere, der har den rette viden og erfaring til at varetage din VVS-opgave.Få professionel hjælp til dit VVS-arbejde

En vandhane, der drypper eller et WC, der løber, koster dyrt på årlig basis, så det er om at sørge for, at ens vandinstallationer er i orden og fungerer ordentligt. Det samme gælder ens varmeinstallationer. Er der for eksempel ikke tilstrækkelig isolering rundt om rørene til radiatorerne, kan der ske varmetab – og det betyder typisk en dyrere varmeregning. Vil du sikre dig, at der er orden i dine vand- og varmeinstallationer, er det en VVS’er du skal tage kontakt til.


Der er en række VVS-opgaver, som du gerne selv må varetage, men vi anbefaler, at du kontakter en professionel – så du kan føle dig sikker på, at alle installationer er korrekte. Er vand- og varmeinstallationerne ikke udført korrekt, kan der opstå større skader på boligen.Få derfor professionel hjælp fra en VVS’er til f.eks.:

 • Udskiftning af radiatorer
 • Skift af vandhane, toilet og badeværelsesmøbler
 • Etablering af gulvvarme
 • Reparation og fejlsøgning på gulvvarme
 • Skift af vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler
 • Isolering af rør (også kaldet teknisk isolering)Har jeg brug for en VVS’er eller en aut. VVS-installatør?

VVS’eren har en VVS-uddannelse, mens VVS-installatøren, foruden VVS-uddannelsen, har en yderligere uddannelse, der gør vedkommende i stand til at arbejde på alle VVS-installationer. Og om du har brug for en VVS’er eller en aut. VVS-installatør, afhænger af projektets karakter og størrelse. For eksempel må kun en aut. VVS-installatør etablere nye VVS-installationer.


VVS'er arbejder på rør

Nye VVS-installationer må kun etableres af en autoriseret VVS'er


Er en VVS’er og blikkenslager det samme?

Det er ikke alle, der lige husker forskellen på en VVS’er og en blikkenslager, men VVS’ere og blikkenslagere varetager forskellige opgaver. Man siger, at VVS’eren varetager alle indendørs opgaver, der vedrører vand, varme og sanitet, mens blikkenslageren varetager alt udendørs, der vedrører tagrender, afdækninger omkring skorstene og vinduer m.m. Det betyder, at har du brug for hjælp til afledning af regnvand, er det en blikkenslager og ikke en VVS’er, der kan hjælpe dig.
Prisen på en VVS’er

Prisen på en VVS’er afhænger af VVS’eren og VVS-arbejdet, du har brug for hjælp til. Der kan være stor forskel på prisen, VVS’erne tager for at varetage arbejdet. Det er derfor fornuftigt at få tilbud fra flere VVS’ere.


Hvad koster en VVS’er i timen?


Prisen for VVS-arbejde i timen kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, herunder din placering, kompleksiteten af opgaven, den konkrete VVS-installatørs erfaring og omdømme samt det lokale marked. Generelt kan VVS-timepriser variere fra omkring 500 kr. til 1000 kr. eller mere pr. time.


Det er vigtigt at huske på, at der ofte kan være ekstra omkostninger ud over selve timelønnen, såsom materialer, kørsel, og eventuelle tilladelser, der kan påvirke den samlede pris for en VVS-opgave. Det er derfor en god idé at indhente tilbud fra flere VVS-installatører og diskutere de specifikke detaljer og omkostninger for din opgave, inden du beslutter dig. Dette kan hjælpe dig med at få en mere nøjagtig idé om, hvad du kan forvente at betale for VVS-arbejde i dit lokalområde.
VVS-arbejde VVS’eren for eksempel kan hjælpe med:

 • Gulvvarme: Virker din gulvvarme ikke? En VVS’er kan hjælpe. Om det er reparation eller fejlsøgning af gulvvarme, har VVS’erne kompetencerne til at få din gulvvarme til at du igen. VVS’eren kan desuden lægge og installere ny gulvvarme for dig – når der er tale om vandbaseret gulvvarme.
 • Nye badeværelseselementer: Vil du skifte armatur, håndvask og/eller toilettet, kan en VVS’er problemfrit skifte delene for dig. Særligt en ny håndvask og et nyt toilet kan få en til at føle, at man har et helt nyt badeværelse.
 • Installation af ny vaskemaskine, opvaskemaskine og/eller tørretumbler: Er du ikke meget for selv at skulle skifte opvaskeren eller vaskemaskinen, kan en VVS’er sørge for, at den opstilles og monteres korrekt. Lader du VVS’eren hjælpe dig, skal du ikke bekymre dig om, om du nu selv har tilsluttet alle ledninger rigtigt eller ej.

Håndværker skruer på en vandhane

VVS'eren varetager opgaver indenfor varme, vand og sanitet.


Send din opgave ind – og få flere tilbud på den

Vil du finde den helt rigtige VVS’er til at varetage dit VVS-arbejde, kan du ved at sende opgaven ind til 3byggetilbud Match få flere tilbud på den fra kyndige VVS’ere. Og så er det dejligt nemt. Du udfylder en kort beskrivelse af din opgave og sender den ind. Inden for kort tid vil du modtage uforpligtende tilbud fra flere kvalificerede VVS’ere – alle klar til at hjælpe dig. Og så er det bare op til dig at finde ud af, hvem af dem, der skal stå for dit VVS-arbejde.

Find en kompetent VVS'er gennem 3byggetilbud Match
4H VVS ApS logo
4H VVS ApS
Ikke Oplyst, 2765 Smørum
5.0(4)

Om firmaet

4H VVS ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af 4H VVS ApS

LYKOURIS EL-ARBEJDE logo
LYKOURIS EL-ARBEJDE
Ingerslevsgade 106, 1705 København V
5.0(2)

Om firmaet

LYKOURIS EL-ARBEJDE har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af LYKOURIS EL-ARBEJDE

Bellinge El ApS logo
Bellinge El ApS
Brogårdsvej 24, 5250 Odense SV
5.0(2)

Om firmaet

Bellinge El ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Middelfart, Assens, Faaborg-Midtfyn med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Bellinge El ApS

Montes Multi Service logo
Montes Multi Service
Ejbyvej 19, 4623 Lille Skensved
5.0(1)

Om firmaet

Montes Multi Service har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Ballerup, Brøndby, Glostrup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 1 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Montes Multi Service

Cph At Work ApS logo
Cph At Work ApS
Smedeland 7, 2600 Glostrup
4.7(18)

Om firmaet

Cph At Work ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 4.72 af 5 mulige stjerner ud af i alt 18 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Cph At Work ApS

Vis flere virksomheder

Seneste VVS-opgaver modtaget hos 3byggetilbud Match

Udskiftning af toilet

2200KØBENHAVN N

Jeg skal have et nyt toilet, gulv med s-lås og softclose.  

Udbedring af toilet

2300KØBENHAVN S

Jeg har et toilet, der løber på et klassisk lille Københavner-badeværelse. Jeg er usikker på, hvad der præcis skal skiftes/repereres. Jeg kan få løst opgaven så hurtigt som muligt.

Udbedring af toilet der ikke skyller

2200KØBENHAVN N

Toilet løbet og vil ikke skylle ud

Badeværelse renovering

4000ROSKILDE

Badeværelse renovering med F.eks. Contec coating. Nyt toilet og brusearmatur samt badeværelsesmøbel med håndvask.

Afkobling af opvaskemaskine

2770KASTRUP

Jeg skal have afkoblet min lille opvaskemaskine og evt bortskaffet den. er at der ikke er nogle “prop” fra afløbet, så hvis jeg selv afkobler, så vil vandet løbe ud under vasken. Så jeg har brug for at en det vil/kan afkoble min opvaskemaskine, sætte en “prop” i indtil en vaskemaskine kan blive tilkoblet.

Udskiftning af vandhane

3050HUMLEBÆK

Skifte Vandhane i køkken

Find VVS i dit område

Hovedstaden