Betingelser for brugere

1. 3byggetilbud Match er en internetbaseret tjeneste, hvor privatpersoner og virksomheder (herefter kaldet "bruger") kan oprette opgaver, som de ønsker at modtage tilbud på. Håndværkervirksomheder og andre tjenesteudbydere kan afgive tilbud via denne tjeneste på den beskrevne opgave.


2. Ved registrering på tjenesten, når du opretter en opgave, accepterer du samtidig de gældende vilkår og betingelser for 3byggetilbud Match. I tilfælde af væsentlige ændringer i vilkårene vil brugeren blive underrettet på vedkommendes registrerede e-mailadresse 30 dage før de nye vilkår træder i kraft.


3. Vores behandling af personoplysninger udføres i overensstemmelse med vores privatlivspolitik .


4. Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de oplysninger, som vedkommende angiver på sin brugerprofil, til enhver tid er korrekte. Desuden er brugeren ansvarlig for at sikre, at opgaverne indeholder relevante og nøjagtige oplysninger om det arbejde, der skal udføres. Brugeren er ansvarlig for at sikre, at opgaverne og andet indhold, som brugeren opretter på tjenesten, ikke er ulovlige eller på anden måde urimelige eller stødende. 3byggetilbud Match er ikke ansvarlig for brugerens overtrædelse af vilkår og betingelser eller loven, og brugeren skal holde 3byggetilbud Match fri for ethvert ansvar, der måtte følge af sådanne forhold.


5. Brugerens opgaveopslag vil blive offentliggjort på 3byggetilbud Match, hvor de vil være tilgængelige i op til 45 dage eller indtil brugeren sletter opgaven. Deaktivering fjerner automatisk opgaveopslaget. 3byggetilbud Match forbeholder sig retten til at opbevare brugeroprettede materialer og andet brugerindhold, så længe 3byggetilbud Match finder det hensigtsmæssigt. Dette gælder selv, hvis du sletter dig som bruger af tjenesten. 3byggetilbud Match forbeholder sig retten til at bruge materialer, der er offentliggjort af 3byggetilbud Matchs brugere på andre sider og i andre sammenhænge. Brugeroprettede materialer på 3byggetilbud Match kan blive brugt i tjenestens markedsføring. Brugeren giver samtykke til at modtage e-mails relaterede til den opslåede opgave på 3byggetilbud Match. Brugeren vil også modtage elektroniske nyhedsbreve fra 3byggetilbud Match. E-mails og nyhedsbreve fra 3byggetilbud Match kan også indeholde information og markedsføring fra vores samarbejdspartnere. Brugeren kan framelde sig nyhedsbrevet.


6. 3byggetilbud Match har ret til at fjerne eller ændre brugerens opgaveopslag uden forudgående varsel til brugeren og/eller placere brugeren i karantæne eller suspendere brugeren fra yderligere brug af tjenesten, hvis tjenesten bruges på en måde, der overtræder disse vilkår og betingelser. I tilfælde af handlinger eller mistanke om handlinger i strid med disse vilkår og betingelser, som fører til karantæne eller suspension, vil 3byggetilbud Match sende en besked til brugeren om, at vedkommende øjeblikkeligt skal kontakte 3byggetilbud Match. Karantænen/suspensionen vil vare, indtil situationen er afklaret, og kan gøres permanent, hvis 3byggetilbud Match finder det passende for situationen. Et opgaveopslag betragtes altid som i strid med disse vilkår og betingelser, hvis det overtræder dansk lov, god praksis eller på anden måde er stødende eller upassende. For eksempel er det ikke tilladt at uploade eller offentliggøre opgaveopslag, der:


  • Er diskriminerende, racistiske, pornografiske, blasfemiske, krænkende eller truende.
  • Indeholder mobbende eller chikanerende udtalelser.
  • Krænker eller overtræder tredjeparters immaterielle rettigheder. Dette gælder især for ophavsret til film, videoer, musik og computerprogrammer. Når ophavsretligt beskyttet materiale stilles til rådighed, kræves det, at ophavsretshaveren har godkendt handlingen, og det kan karakteriseres som spam, rekruttering eller andre former for reklame.
  • Andet indhold, der overtræder dansk lov eller er tilbøjelig til at fornærme eller skade andre, er vildledende eller fiktivt.

3byggetilbud Match kan ikke holdes ansvarlig for konsekvenserne af at fjerne eller ændre et opgaveopslag eller placere brugeren i karantæne eller suspension.


7. 3byggetilbud Match er udelukkende en mellemmandstjeneste mellem brugere og håndværksvirksomheder. 3byggetilbud Match er ikke en del af aftalen mellem brugeren og håndværksvirksomheden og har intet ansvar for eventuelle problemer, der opstår i deres kontraktlige forhold.


8. Opgaveopslag, der er oprettet af tjenestens brugere, kan ikke betragtes som bindende aftaler, og opgaver kan opdateres og ændres af brugeren. Brugeren bør indgå specifikke aftaler med hver håndværksvirksomhed, før hver individuel opgave udføres. 3byggetilbud Match er ikke part i og bærer intet ansvar i henhold til sådanne aftaler.


9. 3byggetilbud Match kan ikke holdes ansvarlig for tekniske fejl eller andre forhold, der svækker eller forringer tjenesten, såsom server nedbrud, tekniske fejl på websitet eller lignende forhold.


10. 3byggetilbud Match stræber efter at tilbyde seriøse håndværkstjenester til sidens brugere. 3byggetilbud Match ønsker, at sidens brugere vurderer håndværksvirksomheden efter opgavens fuldførelse. 3byggetilbud Match påtager sig intet ansvar for brugervurderinger, der opfattes som stødende, upassende, usande eller på nogen anden måde urimelige. Håndværksvirksomheder kan give svar på sådanne vurderinger som beskrevet her. 3byggetilbud Match påtager sig intet ansvar for svar, der opfattes som stødende, upassende, usande eller på nogen anden måde urimelige. Fulde brugernavne er påkrævet for at offentliggøre en vurdering. Vi tillader ikke anonyme vurderinger.


11. Når brugeren opretter et opgaveopslag på 3byggetilbud Match, vil det tage noget tid, før opgaven offentliggøres på siden. Dette skyldes, at vi verificerer alle opgaveopslag, der kommer ind via tjenesten, for at sikre, at overskriften og indholdet af opgaven er beskrivende for den anmodede tjeneste, og at opgaven tilskrives den korrekte kategori på tjenesten.

Publiceret 30. okt. 2023, 12:59

Opdateret 09. jan. 2024, 11:01