Søger du en skarp blikkenslager?

Skal tagrenderne udskiftes? Eller har du brug for en blikkenslager til inddækningerne? Hos 3byggetilbud Match kan du få uforpligtende tilbud fra blikkenslagere, der har blik for de gode løsninger – helt gratis.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Søger du en skarp blikkenslager?

Skal tagrenderne udskiftes? Eller har du brug for en blikkenslager til inddækningerne? Hos 3byggetilbud Match kan du få uforpligtende tilbud fra blikkenslagere, der har blik for de gode løsninger – helt gratis.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Hvad går blikkenslagerens arbejde ud på?

Blikkenslageren arbejder særligt med blikarbejde – det gælder blandt andet med tagrender, inddækninger, facadebeklædninger og taghætter. Og har du brug for hjælp til blikarbejde, har vi hos 3byggetilbud Match en lang række kompetente blikkenslagere, der står klar til at hjælpe dig.
Blikkenslager

Blikkenslageren er ekspert i blikarbejde, herunder tagrender


Blikkenslagerens arbejde

En blikkenslager arbejder primært med udendørs blikarbejde, såsom tagrender, inddækninger af f.eks. skorstene, karnapper og skotrender, tage i blik, facadebeklædninger i blik m.v. Så skal f.eks. de gamle tagrender skiftes, er det blikkenslageren, der kan hjælpe dig. Materialer som zink, kobber og aluminium hører i dag under betegnelsen blik, og er blandt de typiske materialer, som blikkenslageren arbejder med.Vidste du?

Mange gamle tagrender, såvel som nedløbsrør, trænger til at blive udskiftet – for i dag får vi voldsommere regnskyl, og det skal tagrenderne og nedløbsrørene kunne klare. I dag er dimensionerne på tagrender og nedløbsrør større end tidligere, netop fordi der oftere kommer større regnskyl.


Få kontakt til en eller flere dygtige blikkenslagere, der kan sikre dig den rette løsning – så din bolig kan klare regnmasserne.Om det er tagrenderne, der skal udskiftes, eller om du kunne tænke dig en murkrone på dit murværk, kan blikkenslageren hjælpe. Inddækninger ved f.eks. skorstene eller vinduer, kan blikkenslageren også hjælpe med. Utætte inddækninger kan føre til vandskader, og det er ikke altid, at man opdager, at inddækningerne er utætte før det er for sent. Det er derfor en god ide, at man er på forkant og får kigget på inddækningerne regelmæssigt, så små utætheder fører til vandskader.


Skal din boligs tag eller facade beklædes, kan blikkenslageren, afhængigt af materiale, være behjælpelig. Blikkenslageren monterer også alt fra skotrender på tagflader og bygger karnapper i blik.Blikkenslageren varetager bl.a. arbejde med:

 • Tagrender og nedløbsrør
 • Inddækninger (i f.eks. zink, aluminium, kobber, skiffer)
 • Taglægning i blik
 • Facader i blik
 • Kviste og karnapper
 • Taglægning på carporte
 • Specialdesignede tagrender og løsninger i blik

Blikkenslager

Er tagrenderne af ældre dato, er det en god ide at undersøge, om de skal skiftes ud til en nye model i en større dimension.


Er en blikkenslager og en VVS’er det samme?

Nej, det er de ikke. Der er tale om to forskellige fag. VVS’eren arbejder primært indenfor og på indendørs vand- og varmeinstallationer – det gør blikkenslageren ikke. Som sagt gør blikkenslageren sig primært i udendørs arbejde på boligen og her i alt, der vedrører dele og elementer i blik. Blikkenslageren sørger f.eks. for, at der ikke trænger vand igennem inddækninger ved skorstene, skotrender og vinduer, såvel som sørger for, at dine tagrender og nedløbsrør sidder korrekt og kan klare regnen, der kommer. VVS’erne sørger for, at der ikke kommer vandskader indenfor.


Blikkenslageren er ekspert i løsninger af zink, kobber og aluminium, så omfatter dit arbejde materialer i blik, er det en blikkenslager, der kan hjælpe dig.Blikarbejde, som blikkenslageren kan hjælpe med:

Taglægning på carporte: Er den gamle tagbeklædning på carporten slidt og drømmer du om et nyt tag i zink, kobber eller stål? Så kan blikkenslageren hjælpe.


Udskiftning af tagrender: Det er som sagt blikkenslageren, der kan hjælpe, når du skal udskifte dine tagrender. Det er vigtigt, at du vælger tagrender, der har den rette dimensionering – og at tagrenderne, når de er opsat, har et fald på 2-3 mm pr. m. mod nedløbsrøret. Få professionel hjælp af en blikkenslager, så du kan være sikker på, at dine tagrender sidder rigtigt.


Inddækninger på kviste: Har du en eller flere kviste på din bolig, som trænger til en ny inddækning? Blikkenslageren kan sikre dig en vandtæt og smuk løsning, der tilføjer nyt liv til boligens ydre. En ny, flot inddækning kan gøre meget for æstetikken – på kviste såvel som ved vinduer og karnapper.


Blikkenslager

Blikkenslageren sørger for, at dine tagrender monteres korrekt.


Hvad koster en blikkenslager?

De fleste blikkenslagere tager en timepris, men nogle udarbejder et tilbud på baggrund af arbejdets omfang og karakter.

Timeprisen varierer fra blikkenslager til blikkenslager, men typisk ligger timeprisen på mellem 200-600 kroner.

Der er mange faktorer, der har betydning for prisen, som blikkenslageren tager, herunder erfaring og geografisk placering. Det kan derfor tit betale sig at indhente tilbud fra flere.


Blikkenslager

Får du flere tilbud fra forskellige blikkenslagere, kan du sammenligne løsningsforslag og priser.


Få uforpligtende tilbud igennem 3byggetilbud Match

Det er vigtigt, at man ikke går på kompromis, når det kommer til at vælge den rette blikkenslager. Løsningen skal naturligvis sidde lige i skabet, så der f.eks. ikke trænger vand ind gennem sjuskede inddækninger. Får du tilbud fra flere, kan du få flere forslag til løsning og pris, og på den måde vælge én, der matcher lige præcis dine behov.


Hos 3byggetilbud Match kan du nemt få kontakt til kompetente blikkenslagere, der har den rette viden og erfaring til at varetage dit næste projekt. Indsend din opgave nu og bliv kontaktet inden længe af håndværkere, der står klar til at hjælpe dig videre.Seneste blikkenslageropgaver modtaget hos 3byggetilbud Match

Montering af tagrende

8700HORSENS

Montering af 5,25m tagrende på terrassen. Tagrenden er bestilt.

Fixe 3 nedløbsrør

2610RØDOVRE

Vi skal have fikset 3 nedløbsrør fra taget. Det ene skal kobles til en eksisternede vandtank. Nummer 2 skal udskiftes og kobles bedre til tagbrønden. Nummer tag skal forbindes til nummer 2's tagbrønd.

Renovering af skorsten

2680SOLRØD STRAND

Jeg ønsker at indhente tilbud på renovering af skorstenen på vores hus. Det regner umiddelbart ind af skorstenen, og indervæg, murstensvæk bliver våd

Utæt skorstensinddækning

2860SØBORG

Utæt skorstensindækning på rygning af tegltag. Kun 12 år gammelt, men der drypper vand ind på undertag. Hus er 1,5 etage.

Integrering af 2 tagrende nedløb

6100HADERSLEV

2 tagrende nedløb som skal integreres. Tagrender der løber parallel 50 cm afstand. Arbejdshøjde 3 meter.

Reparation af skorstensinddækning

3650ØLSTYKKE

Hej Jeg fik i 2010 lavet en ny skorstensinddækning, men den er desværre blevet utæt. Der er nogle ganske små huller i hjørnerne, som jeg håber kan loddes. Så det er formentlig en ganske lille opgave.

Find Blikkenslager i dit område

Hovedstaden