Har du brug for en handymand?

Har du brug for hjælp til en eller flere små opgaver indenfor hjemmets fire vægge? Måske du har nogle lamper, der skal op og hænge eller nogle møbler, der skal samles – eller repareres? Så er det en handymand, du har brug for – og dem har vi et godt netværk af hos 3byggetilbud Match.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Har du brug for en handymand?

Har du brug for hjælp til en eller flere små opgaver indenfor hjemmets fire vægge? Måske du har nogle lamper, der skal op og hænge eller nogle møbler, der skal samles – eller repareres? Så er det en handymand, du har brug for – og dem har vi et godt netværk af hos 3byggetilbud Match.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Handymanden: En altmuligmand med mange talenter

En handymand er en altmuligmand, der kan varetage særligt de små opgaver i hjemmet: ophængning af lamper, ophængning af billeder, samling af møbler, småreparationer af møbler, opsætning af fjernsyn eller højtalere m.v. Mange boligejere har brug for en handymand, der kan varetage de små opgaver, enten fordi de ikke har tiden eller modet selv til at gå i kast med opgaverne. Er du blandt denne flok? Så er der hjælp at hente hos 3byggetilbud Match. Vi har nemlig et netværk af dygtige handymænd, der står klar til at hjælpe dig.


En handymand er typisk ikke uddannet inden for et fag, men en person, der har hænderne skruet rigtigt godt på, og derfor en perfekt hjælp til de mindre opgaver i hjemmet. Og dem er der mange af som boligejer. Handymanden kan klare dagligdagens små opgaver, som man ikke selv får gjort og fordi handymanden er handy, kan vedkommende tit hjælpe flere steder. Så har du f.eks. brug for hjælp til både monteringen og installationen af dit nye fjernsyn og brug for hjælp til at justere køkkenlågerne, kan handymanden hjælpe. Er det de gamle stikkontakter, du drømmer om at skifte, kan handymanden ligeledes hjælpe – ligesom det er handymanden, der kan hjælpe, når du har brug for hjælp til at hænge gardinerne op. Ja, handymanden kan hjælpe på mange måder, så har du en eller flere små opgaver ved hånden, er det bare om at få kontakt til en handymand i dit område.Hos en handymand kan du f.eks. få hjælp til:

 • Montering og samling af møbler
 • Justering af køkkenlåger
 • Ophængning af gardiner, billeder, spejle, fjernsyn m.v.
 • Opsætning af hylder
 • Reparation af møbler
 • Skift af stikkontakter og ophængning af lamper


En god handymand har hænderne skruet godt på

Lad handymanden varetage de mindre opgaver i hjemmet
Hvad kan en handymand hjælpe med?

Den handy handymand kan som sagt varetage mange forskellige slags opgaver. Dog er der nogle handymænd, der gør mest i f.eks. samling af møbler eller udendørs handymand-opgaver. Det handler derfor om at vælge det rette match til din handymand-opgave. Har du brug for hjælp til flere ting, er det fornuftigt at vælge en handyman, der gør sig i alle de ting, så du kan få dem gjort på samme tid.


De fleste handymænd påtager sig gerne selv de helt små opgaver – noget, som f.eks. ikke alle tømrere eller elektrikere gider (eller tager mange penge for). Det kan f.eks. til tider være problematisk at få fat i en tømrer, der gider komme forbi, for kun at justere på køkkenlågerne eller få fat i en elektriker, der gider skifte en eller to stikkontakter. Og kan eller tør man ikke selv, får køkkenlågerne lov til at hænge og de gamle stikkontakter sidde. Men her kan en kyndig handymand hjælpe – og det er nemlig en af de store fordele, der er ved handymanden.


Ofte kan en handymand også hjælpe dig med at komme af med byggeaffald eller defekte maskiner, såsom en ødelagt vaskemaskine. Det kan nemlig være en rigtig bøvlet sag af skaffe sig af med byggeaffald såvel som defekte maskiner – særligt når man ikke har adgang til bil og trailer. Handymænd har ofte begge dele, og kan derfor tit hjælpe. Overvej derfor om en handymand skal hjælpe dig med at komme af med det gamle, som du ikke længere skal bruge.


Handymand arbejder på karme

Handymanden kan også hjælpe med at udskifte karmene


Kan jeg selv stå for min handymand-opgave?

Ja, det kan du som udgangspunkt godt. Men mange boligejere får det ikke gjort og så hober opgaverne sig op, og pludselig er det ikke én lille opgave, man mange små, man står med. Samtidig kan opgaven kræve, at der er behov for værktøj eller kørsel af varer, som ikke alle har til rådighed. Og så begynder det at virke omfattende. Derfor vælger mange at alliere sig med en handymand, der kan stå for lige præcis de små, alsidige former for opgaver.Hvad koster en handymand?

Prisen på handymandens arbejde afhænger af flere faktorer, herunder arbejdets omfang og karakter. Nogle handymænd tager en timepris, mens andre udarbejder et tilbud forinden arbejdets udførsel på baggrund af arbejdets karakter og størrelse.

Timeprisen varierer fra handymand til handymand og afhænger ofte af opgavens karakter (og størrelse), men ligger typisk på mellem 400 og 1.000 kroner i timen.


Har du brug for en handymand?

Leder du efter en kyndig handymand, der kan hjælpe dig med en eller flere opgaver, så send din opgave ind via 3byggetilbud Match. Udfyld blot formularen, så går der ikke længe før du bliver kontaktet af flere handymænd, der alle er klar til at hjælpe dig i mål med de små, trælse opgaver, der fylder i hverdagen.

Find dygtige handymænd på 3byggetilbud Match
CL EL TEKNIK logo
CL EL TEKNIK
Provst Bentzons Vej 23, 2860 Søborg
5.0(8)

Om firmaet

CL EL TEKNIK har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 8 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af CL EL TEKNIK

TK Electric logo
TK Electric
Bodsbjerghaven 90, 4130 Viby Sjælland
5.0(4)

Om firmaet

TK Electric har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af TK Electric

Bøgeholdt Montage logo
Bøgeholdt Montage
Rønnebærparken 76, 6760 Ribe
5.0(4)

Om firmaet

Bøgeholdt Montage har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Tønder, Esbjerg, Fanø med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Bøgeholdt Montage

Cal Cares ApS logo
Cal Cares ApS
Rampelyset 31, 4000 Roskilde
5.0(4)

Om firmaet

Cal Cares ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Cal Cares ApS

Cristian Wood Design Aps logo
Cristian Wood Design Aps
Japanvej 37, 2300 København S
5.0(3)

Om firmaet

Cristian Wood Design Aps har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 3 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Cristian Wood Design Aps

Vis flere virksomheder

Seneste handymanopgaver indsendt til 3byggetilbud Match

Udbedring af dør

7323GIVE

Jeg har en terrassedør træ/alu af mærket Fix produceret i 2009, Døren hænger, hvilket gør den besværlig at lukke, derudover er bremsen gået i stykker. Dette kunne jeg godt tænke mig et tilbud på udbedring af. Jeg ønsker at få svar på email. På forhånd mange tak.

Opsætning af loftslampe

2400KØBENHAVN NV

Opsætning af loftslampe i roset uden ophængningskrog. Der er kun el-udgang, som ikke kan tåle vægt. Lampen vejer ca. 3-3.5 kg

Udskift af markise

3390HUNDESTED

Opsætning af elektrisk markise og nedtagning af gammel. Mål ca.3+4

Reparation af kasse over havedør

4700NÆSTVED

Jeg ønsker et bud på reparation/ny af "kasse" over havedør.

Udbedring af hoveddør

1651KØBENHAVN V

Efter indbrud i min lejlighed på Vesterbro, København, har min dør og dørens karm fået skader og er delvis ødelagt.

Sænk et cykelskur

3460BIRKERØD

Vi har en cykeloverdækning 170x190 h 187cm, som skal sænkes ca 10 cm.


Find Handyman i dit område

Hovedstaden