Lad entreprenøren stå for dit gravearbejde!

Skal en del af haven graves op, så der er plads til en swimmingpool eller trampolin? Eller søger du en professionel, der kan afhente og bortskaffe dit affald eller jord? Så er der hjælp at hente blandt 3byggetilbud Matchs netværk af entreprenører.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Lad entreprenøren stå for dit gravearbejde!

Skal en del af haven graves op, så der er plads til en swimmingpool eller trampolin? Eller søger du en professionel, der kan afhente og bortskaffe dit affald eller jord? Så er der hjælp at hente blandt 3byggetilbud Matchs netværk af entreprenører.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Hvad kan en entreprenør hjælpe med?

Har du brug for professionel hjælp til dit gravearbejde og den efterfølgende planering af jorden? Så er det en entreprenør, der kan hjælpe dig. Det er ligeledes entreprenøren, som kan hjælpe med at bortskaffe alt fra jord til byggeaffald. Entreprenøren tager sig gerne af det grove udendørs arbejde, der involverer tunge maskiner og køretøjer, såsom gravemaskiner.


Entreprenøren er ekspert i gravearbejde, planering ifm. bl.a. gravearbejde, og bortkørsel af forskellige materialer. Gravearbejdet omfatter typisk alt fra opgravning af jord, så der er plads til en swimmingpool eller trampolin, til nedgravning af kabler – samt gravearbejde ifm. anlæg af haver.

Entreprenøren har de rette gravemaskiner til sikkert og professionelt at varetage arbejdet for dig. Så hyrer du en entreprenør gennem 3byggetilbud Match, kan du være sikker på at der tages godt hånd om dit gravearbejde.

Særligt gravearbejde er et tungt arbejde, som er noget nær umuligt, når man ikke har de rette maskiner til arbejdet. Lader du en entreprenør stå for gravearbejdet, sparer du en masse energi, tid og besværet ved selv at skulle skaffe de rette maskiner til gravearbejdet. Er der noget at bortskaffe ifm. gravearbejdet, har entreprenøren typisk også de rette køretøjer til at bortkøre det opgravede jord. Har du en masse byggeaffald, vil entreprenøren typisk også være behjælpelig med at afhente og bortskaffe dét.


Entreprenøren har den rette viden og ekspertise, som der kræves af særligt nogle typer af gravearbejde. Når det kommer til f.eks. nedgravning af kabler, er der afhængigt af kablerne nogle regler for, hvilken dybde kablerne skal ligge i. De regler har entreprenøren selvfølgelig styr på. På samme måde har entreprenøren styr på gravearbejdet og nivelleringen af jorden ifm. nedgravningen af en trampolin.Entreprenøren er ekspert i:

 • Alle former for gravearbejde, herunder:
 • Opgravning til f.eks. en swimmingpool eller trampolin
 • Nedgravning af f.eks. kabler
 • Opgravning til nyt fundament eller ny belægning
 • Afgravning
 • Bortskaffelse og bortkørsel af bl.a. jord, affald og flytteaffald.
 • Planering og nivellering

Entreprenøren er ekspert i særligt gravearbejde og bortkørsel

Entreprenøren har de rette maskiner og redskaber til nemt at kunne bortkøre dit affald for dig.


Entreprenøren har de rette maskiner og køretøjer

Det er en god ide at overlade gravearbejdet, såvel som bortkørslen af jord og affald, til entreprenører, der har erfaring med arbejdet. Først og fremmest fordi en entreprenør har erfaringen til at håndtere dit gravearbejde på korrekt og sikker vis samt stå for planering og nivellering af jorden, så den er klar til det videre arbejde. Endeligt har entreprenøren de rette maskiner og køretøjer, som der kræves til at kunne håndtere særligt større graveopgaver. Er din graveopgave i en baghave, hvor de større maskiner ikke kan komme til, har de fleste entreprenører minigravere, der kan komme nemmere rundt end de helt store maskiner.
Kan jeg selv stå for gravearbejdet?

Afhængigt af opgavens størrelse og dine muligheder for at leje en gravemaskine, så ja. Men én ting er, at du kan leje maskinerne – du skal nemlig også lære at bruge dem.


Hertil indebærer gravearbejdet ofte mere end blot dét at grave. Graver man, fordi man vil nedsænke en trampolin i jorden, skal man sørge for at grave i en bestemt dybde og bredde, og så skal jorden nivelleres, så trampolinen står plant. Graver man rødder op, kan der være brug for flere redskaber, der kan få bugt med de stærke rødder i jorden. Eller graver man ud, fordi man har planer om at etablere en ny indkørsel, skal man sørge for at underlaget er frit for stubbe og rødder, så det er muligt at skabe overflade, hvor der vil kunne lægges f.eks. fliser.


Entreprenøren er ekspert i alle former for gravearbejde.

Entreprenøren kan blandt andet hjælpe med at nedgrave trampolinen.


Kan jeg selv stå for bortkørslen af materialer?

Ja, det kan du som udgangspunkt godt. Men det er ofte tidskrævende og besværligt, når der er tale om større jordmængder og tungt byggeaffald – særligt hvis du kun har en bil med anhængertræk. Har man det, eller har man slet ikke anhængertræk, kræver det rigtig mange gange på genbrugspladsen. Det er et hårdt arbejde at bortskaffe jord, såvel som byggematerialer, når man ikke har de rigtige maskiner og transportmidler til at hjælpe sig. Det kan derfor tit betale sig at få en entreprenør til at stå for bortkørslen af materialer. Entreprenøren har typisk både gravemaskinen, der kan løfte f.eks. jord hen i entreprenørens egen lastvogn, som vedkommende så kan bortkøre jorden i. Der er meget tid og besvær at spare ved at lade en entreprenør hjælpe dig med din bortkørsels-opgave.Skal jeg have tilladelse til mit gravearbejde?

Det kommer an på om dit gravearbejde strækker sig udenfor din egen grund. Det vil sige, at ønsker du at grave udenfor din egen grund, skal du ansøge om tilladelse hos din kommune. Du kan finde mere information på din kommunes hjemmeside.Hvad koster en entreprenør?

Det er svært at give en cirkapris på, hvad din entreprenøropgave vil koste, da prisen afhænger af flere forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger prisen særligt af opgavens karakter og omfang. Der er nemlig stor forskel på, hvor lang tid opgaven tager, hvilke maskiner og køretøjer, der skal bruges, og hvor mange mand, der skal afsættes til arbejdet.


Få professionel hjælp til gravearbejdet af en entreprenør.

Entreprenøren har de rette maskiner og redskaber til at varetage dit gravearbejde.


Få professionel hjælp til din entreprenøropgave

Gravearbejdet og det efterfølgende arbejde med at klargøre jorden til videre brug, samt bortkørslen af alt den opgravede jord, rødder, affald m.v. er et hårdt, tidskrævende arbejde. Der skal bruges store, tunge maskiner, som kan være farlige – særligt hvis man ikke ved, hvordan man skal anvende dem korrekt.

Gravearbejdet kræver viden og erfaring, og det samme gør den efterfølgende planering og nivellering af jorden, så jorden er klar til videre brug. Det er derfor en rigtig god ide, at du får professionel hjælp af en professionel entreprenør, der har ekspertisen, og maskinerne, til at varetage din entreprenøropgave.

Indsender du din entreprenøropgave via formularen her på 3byggetilbud Match, vil du inden for kort tid blive kontaktet af dygtige entreprenører, der er klar til at varetage opgaven for dig.

Find en erfaren entreprenør hos 3byggetilbud Match
CLP Byg logo
CLP Byg
Enghaven 9, 3450 Allerød
5.0(2)

Om firmaet

CLP Byg har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af CLP Byg

Thougaard Industriservice ApS
Roskildevej 208, 4100 Ringsted

Om firmaet

Thougaard Industriservice ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med af 5 mulige stjerner ud af i alt anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Thougaard Industriservice ApS

T,A multiservice
svoldrupvej 116, 9600 Aars

Om firmaet

T,A multiservice har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Morsø, Thisted, Brønderslev med af 5 mulige stjerner ud af i alt anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af T,A multiservice

Nielsens Belægning logo
Nielsens Belægning
Mads Clausens Vej 120A, 6360 Tinglev

Om firmaet

Nielsens Belægning har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Middelfart, Assens, Odense med af 5 mulige stjerner ud af i alt anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Nielsens Belægning

Struktøren v/Ole Gammeljord
Jydeholmen 2, 2720 Vanløse

Om firmaet

Struktøren v/Ole Gammeljord har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med af 5 mulige stjerner ud af i alt anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Struktøren v/Ole Gammeljord

Vis flere virksomheder


Seneste entreprenøropgaver modtaget hos 3byggetilbud Match

Ma - Opgravning af lille styk græs

6000KOLDING

Jeg skal blot have gravet et lille stykke græs op. Cirka 5-7 cm dybt.

Find Entreprenør i dit område

Hovedstaden