Har du brug for hjælp til brolægnings- eller havearbejdet?

Leder du efter en dygtig ekspert i brolægnings-, anlægs-, eller havearbejde, som kan hjælpe med småt som stort? Så kan du via 3byggetilbud Match komme i kontakt med kyndige fagpersoner, som står klar til at varetage arbejdet for dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Har du brug for hjælp til brolægnings- eller havearbejdet?

Leder du efter en dygtig ekspert i brolægnings-, anlægs-, eller havearbejde, som kan hjælpe med småt som stort? Så kan du via 3byggetilbud Match komme i kontakt med kyndige fagpersoner, som står klar til at varetage arbejdet for dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Hvornår kan du hyre fagfolk til udendørsarealerne?

Er fliseterrassen så trist at se på, at det nu er tid til at få lagt en ny? Eller drømmer du om at omdanne haven til en udendørs oase? Eller har du måske blot brug for hjælp til det klassiske arbejde i haven, som græsslåning, hækkeklip og træbeskæring? Så er der hjælp at hente hos 3byggetilbud Match – vi har nemlig et skarpt netværk af anlægsgartnere, brolæggere og havemænd, der kan hjælpe dig med dit udendørs arbejde.


Om du har brug for f.eks. en brolægger eller anlægsgartner på dit projekt, afhænger af projektets karakter. Brolæggeren, anlægsgartneren og havemanden beskæftiger sig alle med udendørs arbejde, men er eksperter på forskellige områder. Mens brolæggeren forstår sig på kunsten af at lægge alle former for fliser og sten smukt og snorlige – og på faglig, korrekt vis, er anlægsgartneren ekspert i anlægningen af bl.a. stier, små damme, græsplæner samt blomster- og plantebede. Men uanset om du har brug for hjælp til det grå eller grønne arbejde, kan du via 3byggetilbud Match komme i kontakt med kyndige fagpersoner, der står klar til at hjælpe dig i mål med dit projekt.Grå og grønne udendørs opgaver, som du kan få hjælp til:

 • Brolægning, såsom lægning af sten og fliser i indkørsler, carporte, stisystemer og terrasser.
 • Anlægsarbejde, såsom etablering af dam, støttemure, særlige former for terræn og blomsterbede m.v.
 • Havearbejde, herunder hækkeklipning, græsslåning, lugning af ukrudt og bede m.v.
 • Træbeskæring, træfældning og topkapning
 • Stubfræsning
 • Beskæring af træer
 • Beplantning
 • Drivhus og orangerier
Hvem kan varetage din opgave?

Om du har brug for en brolægger, anlægsgartner eller havemand afhænger af opgaven. En del firmaer har ansat både brolæggere og anlægsgartnere, så har du brug for hjælp til både lægningen af en ny fliseterrasse samt såningen af en ny græsplæne, vil du ofte kunne få hjælp af et firma, der gør sig inden for begge brancher. Men der er forskel på, hvilke opgaver brolæggeren, anlægsgartneren, havemanden og træfælderen er ekspert i.


Brolæggeren

Brolæggeren er ekspert i grå belægning – det vil sige lægning af forskellige typer fliser og sten på fortove, indkørsler, stisystemer, terrasser m.v. En brolægger har den korrekte viden og erfaring til at skabe et stabilt underlag, så jorden under din nye grå belægning f.eks. ikke synker sammen, og lægge lige den type belægning du ønsker.


En del tror, at man ’bare’ kan lægge fliser og sten på den bare jord, så længe den er nogenlunde plan, men det er altgørende for slutresultatet, at man sørger for, at der er et stabilt underlag. Og det er lidt af en kunst. Alt afhængigt af typen af belægningen, du skal lægge, skal belægningens underlag opbygges af en underbund, et bundsikringslag, et bærelag og et afretningslag, som skal lægges korrekt, inden fliserne eller stenene lægges. Og når først de er lagt, skal de ofte stampes på plads – og en stamper kan være en tung maskine at danse med. Alt i alt er det en større proces at opbygge et godt, stabilt underlag. Det er derfor fornuftigt at lade en professionel brolægger stå for arbejdet, så du er sikker på, at din grå belægning får et stabilt og korrekt lagt underlag.


Det er desuden vigtigt at huske på, at arbejdet i at lægge fliser og sten er et hårdt arbejde for kroppen, og gør man det ikke på den mest skånsomme måde, kan du mærke det i kroppen længe efter.Ekspert i alle flise- og stentyper og mønstre

Brolæggeren er som sagt ekspert i brolægning, og derfor ekspert i brugen af forskellige typer fliser og sten, samt i at lægge dem i forskellige mønstre. Har du brug for vejledning i fordelene og ulemperne ved de forskellige typer materialer, er netop brolæggeren den rette at spørge.


Brolægger

Brolæggeren har den rette viden og erfaring til at sikre dig en flot løsning.


Havemand

Har du brug for hjælp til at slå græsset, luge ukrudt, klippe hækken eller beskære træerne, kan en havemand hjælpe dig. Havemanden varetager mange af de almindelige haveopgaver, der får haven til at se velplejet og pæn ud. Det kan dog både være et stort og tidskrævende arbejde at vedligeholde sin have, og det er ikke alle, der har mod på eller tid til at f.eks. selv beskære træerne eller klippe hækken. Her kan havemanden være netop behjælpelig.


Havemanden elsker at begå sig i det grønne og varetager mange af de typiske opgaver, der følger med, når man har en have. Det er langt fra alle, der selv kan varetage haveopgaver som græsslåning og klipning af hækken, mens andre simpelthen ikke har tiden til det. Her kommer havemanden ind i billedet. Vedkommende har nemlig kompetencerne til at varetage de klassiske haveopgaver i din have, så din have bliver velplejet og pæn at se på.


Havemanden hjælper typisk med de fleste former for haveopgaver, herunder de mest hyppige opgaver som lugning, græsslåning, beskæring af buske og træer samt klining af hække. Mange tilbyder en løbende vedligeholdelsesaftale, hvor vedkommende regelmæssigt kommer og plejer haven.


Havemand

Havemanden har grønne fingre og varetager gerne alle de klassiske haveopgaver for dig.


Nogle havemænd hjælper også gerne med opsætningen af hegne, drivhuse og lægningen af fliser, så foruden at få hjælp til de klassiske vedligeholdelsesopgaver i haven, kan mange havemænd altså hjælpe med meget arbejde i haven.


Vil du gerne slippe for besværet med havearbejdet, eller har du brug for hjælp til at passe dine grønne områder, kan en havemand helt sikkert hjælpe dig. Langt de fleste havemænd har selv alle de fornødne redskaber til at varetage havearbejdet, så du ikke skal bekymre dig herom. Indsender du din opgave via formularen her på 3byggetilbud Match, vil du inden for kort tid blive kontaktet af dygtige havemænd, der står klar til at varetage opgaven for dig.


Har du en opgave, hvor der skal graves eller som på anden måde kræver en entreprenør, så kan vi også hjælpe med det.


Anlægsgartner

Har du brug for hjælp til at anlægge og/eller pleje dine grønne områder, kan anlægsgartneren hjælpe dig. Anlægsgartneren er uddannet i at arrangere og pleje grønne områder og har qua sin uddannelse stor viden om blomster, planter og træer og deres egenskaber. Vil du anlægge en udendørs oase, kan en kyndig anlægsgartner helt sikkert hjælpe dig.


Anlægsgartnerens arbejde med at anlægge grønne områder omfatter design og anlægning af alt fra større haver og gårdmiljøer til parker og andre offentlige udendørs områder. Så har du et større haveprojekt i tankerne, kan en anlægsgartner hjælpe dig – med både at designe, planlægge og anlægge dit grønne frirum. Måske du drømmer en ny lille dam, rullegræs på et større areal, en træterrasse og smukke blomsterbede i haven? Alt det kan anlægsgartneren hjælpe med.


Anlægsgartner

Få hjælp til dit anlægsarbejde af en erfaren anlægsgartner.


Kan jeg selv anlægge min nye have?

Ja, det kan du som udgangspunkt godt. Men lader du en anlægsgartner varetage dit haveprojekt, er du sikker på, at du får skabt et sundt have miljø, hvor blomster, planter og træer trives.


Vælger du selv at anlægge f.eks. blomsterbede, planter og træer, er det vigtigt, at du tager de rette valg, så du får skabt et sundt miljø, så blomsterne, planterne og træerne trives. Ikke alle blomster og planter trives i alle typer jord, og de fleste blomster og planter trives bedst under bestemte lysforhold. Vælger du selv at gå i kast med at plante store blomsterbede og træer, og ikke gør du det rigtigt fra starten af, får du i fremtiden formentlig brug for professionel hjælp til at redde blomsterne og træerne. Det kan derfor tit betale sig at lade en anlægsgartner stå for anlægningen af din nye have, så du får blomster, planter og træer, der kan trives i den jord og under de lysforhold, der er i haven.Har jeg brug for en anlægsgartner eller havemand?

Det kommer særligt an på opgavens omfang og størrelse, for havemænd og anlægsgartnere varetager en hel del af de samme opgavetyper. Men som tommelfingerregel hedder det, at havemænd varetager det typiske havearbejde, mens anlægsgartneren særligt varetager større anlægsopgaver.


Har du brug for hjælp til dit grønne haveprojekt, kan det være en god ide, at du forhører dig blandt både anlægsgartnere og havemænd, så du finder det helt rette match til at varetage din opgave. Indsender du din opgave via 3byggetilbud Match, vil du blive kontaktet af professionelle, der står klar til at varetage din opgave. På den måde slipper du for selv at skulle i gang med at ringe rundt til både havemænd og anlægsgartnere for at finde ud af, hvem der kan hjælpe.Træfældning

Mange havemænd, og særligt anlægsgartnere, både beskærer og fælder træer, men ikke alle varetager de større træfældningsopgaver. Der er en sikkerhedsmæssig risiko ved fældning af særligt større træer, og det er derfor vigtigt, at du finder et firma, der har erfaringen til sikkert og professionelt at varetage din træfældningsopgave.


Visse firmaer har beskæring og fældning af træer som ekspertise. Disse firmaer vil oftest kunne tilbyde alt fra beskæring og fældning af alle træer til topkapning og risikovurdering af træer. Og det er rigtig fornuftigt at få professionel hjælp til beskæringen og fældningen af dit træ. En professionel vil nemlig kunne vurdere, hvordan opgaven skal tilgås, og sikre, at der foretages de rette sikkerhedsmæssige foranstaltninger.


Mange firmaer, der udfører træfældning, står også gerne for den efterfølgende stubfræsning – for når et træ fældes, vil der selvfølgelig stå en stub tilbage.


Stubfræsning og træfældning

Det er altid en god ide at få hjælp til træfældningen og stubfræsningen af professionelle, der ved, hvordan man mest sikkert tilgår arbejdet.


Kan jeg selv beskære eller fælde mine træer?

Det kommer an på flere ting. Beskæring af et træ omfatter ikke blot, at man skærer grene af, for gør man det forkert, kan beskæringen skade træet. Det vil sige, at man skal vide, hvordan man korrekt beskærer sit træ, så det igen er i stand til at spire. Så om du selv kan beskære dit træ, afhænger af, om du har forstand på, hvordan man på korrekt vis beskærer det.


Når det kommer til træfældning, afhænger spørgsmålet særligt af træet. Er der tale om et stort, gammelt træ eller et mindre æbletræ? Er træet du vil fælde et risikotræ (et træ, der har større risiko for at vælte, knække eller tabe grene)? Som udgangspunkt kan du godt selv fælde dine træer, men det anbefales kraftigt, at du får professionel hjælp, fordi der er en sikkerhedsmæssig risiko ved træfældning. Særligt store træer og risikotræer bør du lade en professionel fælde. Der kan ske bygnings- og personskader, hvis træfældningen ikke går som planlagt.


Beskæring

En professionel ved, hvordan man beskærer træet, så det igen en dag vil spire.


Hvad koster min opgave?

Prisen på din opgave afhænger først og fremmest af opgavetypen og om du har brug for en brolægger, anlægsgartner eller havemand. Nogle firmaer arbejder ud fra en timepris, mens andre udarbejder et tilbud på hele opgaven.


Sender du din opgave ind til 3byggetilbud Match, vil du inden for kort tid blive kontaktet af professionelle, der står klar til at varetage din opgave, og give dig et tilbud på den.Indhent tilbud fra flere professionelle firmaer

Allierer du dig med en professionel, der kan varetage din udendørs opgave, kan du være sikker på, at du får lige den løsning, du ønsker dig. Du kan nemt komme i kontakt med professionelle ved at indsende din opgave via formularen her på 3byggetilbud Match.


Brolægning, anlægsarbejde, havearbejde

Få professionel hjælp til dit brolægnings-, anlægs- eller havearbejde fra 3byggetilbud Matchs netværk af dygtige fagfolk.
Find dygtige fagpersoner til din brolægnings- eller haveopgave hos 3byggetilbud Match
CLP Byg logo
CLP Byg
Enghaven 9, 3450 Allerød
5.0(2)

Om firmaet

CLP Byg har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af CLP Byg

CW Handyservice logo
CW Handyservice
Vissenbjergvej 16, 4000 Roskilde
4.9(11)

Om firmaet

CW Handyservice har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 4.91 af 5 mulige stjerner ud af i alt 11 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af CW Handyservice

Vejens håndværkerservice logo
Vejens håndværkerservice
Kærumvej 28, 5610 Assens
4.8(6)

Om firmaet

Vejens håndværkerservice har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Middelfart, Assens, Faaborg-Midtfyn med 4.83 af 5 mulige stjerner ud af i alt 6 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Vejens håndværkerservice

Cph At Work ApS logo
Cph At Work ApS
Smedeland 7, 2600 Glostrup
4.7(18)

Om firmaet

Cph At Work ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 4.72 af 5 mulige stjerner ud af i alt 18 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Cph At Work ApS

Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen logo
Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen
Vermundsgade 20, 2100 København Ø
4.7(11)

Om firmaet

Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 4.73 af 5 mulige stjerner ud af i alt 11 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen

Vis flere virksomheder


Seneste brolægnings- og haveopgaver hos 3byggetilbud Match

Terrasse af fliser

2791DRAGØR

Ca. 25m2 terrasse af fliser i haven. Hvad vil det koste og kan det betales i rater? Lige nu er der græs.

Topkapning af træer

2840HOLTE

Topkapning af fire nåletræer som er ca 10 meter høje.

Lægning af betonfliser

9400NØRRESUNDBY

10 kvm betonfliser skal ligges på terrasse. Der er 40x40 fliser nu - med 5kvm græs på hver side hvor der skal ligges fliser, så i alt 10 kvm. Der vil være lidt tilskærings arbejde og udgravning.

Græsslåening (fast aftale)

6650BRØRUP

græsslåning hver anden uge

Bortskafning af græsplæne

4600KØGE

Fjernes af 12 m2 græs ligge stabil og afretter grus, så der kan ligges fliser

Bortskafning af bed m.m.

2850NÆRUM

Foran: Fjernelse af fliser/bed samt egeføj. Baghave: Fjernelse af fliser ved græsplanen samt fjernelse af træ og bed, skal erstattes med fliser. Generelt så haven kommer til at stå pænt.


Find Have & anlæg i dit område

Hovedstaden