Skal du bruge en tømrer?

Står du og overvejer en køkkenrenovering eller at få udskiftet vinduer og døre? Så er en tømrer den rette til opgaven. Og har du brug for en tømrer til dit næste projekt, så kan du på 3byggetilbud Match finde kompetente tømrere, som er klar til at hjælpe dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Skal du bruge en tømrer?

Står du og overvejer en køkkenrenovering eller at få udskiftet vinduer og døre? Så er en tømrer den rette til opgaven. Og har du brug for en tømrer til dit næste projekt, så kan du på 3byggetilbud Match finde kompetente tømrere, som er klar til at hjælpe dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Hvad laver en tømrer?

Tømreren har et alsidigt arbejde og arbejder som udgangspunkt med alt i træ – men også med andre materialer. Tømreren kan derfor hjælpe med mange forskellige typer af projekter og vedkommende påtager sig både mindre og større projekter.


En tømrer beskæftiger sig med bl.a.:

 • Byg af skur – herunder cykelskur, cykeloverdækninger, læskur samt opsætning af pergolaer og udendørs trælameller.
 • Montering og udskiftning af køkkenelementer.
 • Opsætning af gipsvægge og -loft.
 • Blødt fugearbejde, herunder silikonefugning, epoxyfugning og elastisk fugning.
 • Etablering af træterrasser eller opsætning af hegn, såsom plankehegn, trådhegn, raftehegn og træhegn.
 • Isolering såsom facade-, loft- og lydisolering.
 • Opsætning og udskiftning af alle former for vinduer og døre.


Tømrer

Tømreren kan hjælpe med blandt andet taglægning.


Hvad er forskellen på en tømrer og snedker?

Tømrerens arbejde involverer som sagt alt arbejde med træ og omfatter både indvendigt og udvendigt arbejde. Meget indvendigt arbejde i en bolig er tømrerarbejde. Det gælder f.eks., hvis du skal have oprettet nye vægge, såsom skillevægge og gipsvægge eller opsat lofter i f.eks. gips eller troldtekt. Nogle tømrere lægger også gulv og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Mangler du hjælp til monteringen af inventar som skabe, reoler og samling og opsætning af køkkener, kan tømreren også hjælpe. Når det kommer til udvendigt arbejde, kan tømreren hjælpe med etablering af træterrasser, carporte, skure, annekser – ja, alt i træ. Hertil kan mange tømrere også hjælpe med tagreparationer, -skift og -lægning.


Snedkeren arbejder ligeledes med træ, men der er alligevel forskel på snedkerens og tømrerens arbejde. En snedker designer og bygger elementer i træ, herunder radiatorskjulere, døre, reoler, trapper m.v. Vedkommende kan også fremstille vinduer, døre, møbler og andre elementer i specialmål. Snedkeren udfører finere, detaljeorienteret arbejde i træ – og de fleste kan også restaurere et elsket gammelt træmøbel. Så ønsker du en unik inventarløsning i træ, er det en snedker du skal kontakte.


Hvor meget koster en tømrer?

Prisen for en tømrer afhænger af dit projekt, arbejdets varighed og mængden af nødvendige materialer og udstyr.

Timeprisen vil ofte ligge på mellem 750 og 900 kroner for en tømrer.

Derudover er det også normalt, at tømrere tager betaling for kørsel. Andre tømrer tilbyder også en fast pris for nogle typer af arbejdsopgaver.


Tømrer og snedker

Både tømreren og snedkeren arbejder særligt med materialer i træ.


Hvor meget koster en snedker?

Ligesom det gælder for prisen på en tømrer, afhænger prisen på en snedker af flere faktorer. Nogle tager en timepris, mens andre udarbejder et tilbud ud fra arbejdets karakter og størrelse.

Arbejder snedkeren ud fra en timepris, vil prisen for en uddannet snedker ligge på mellem 375-475 kroner i timen.

Hvornår har du brug for en tømrer eller snedker?

Tømreren varetager mange forskellige projekter, som f.eks. montering af køkkenelementer, opsætning af gipsvægge og -loft, montering og udskift af vinduer og døre, etablering af udendørs træterrasser, -skure og annekser. Tømreren varetager små og større byggeprojekter, såsom tagskift og tilbygninger.


En tømrer begår sig i en alsidig branche, og netop derfor, kan tømreren professionelt råde og vejlede dig om vidt og bredt. Tømreren kender typisk til andre håndværkerfag gennem større projekter, såsom entrepriseprojekter. Derfor ved en tømrer generelt meget om byggeri og kan fungere som sparringspartner på dine projekter.


Snedkeren er derimod mere specialiseret og ekspert i at designe og skabe unikke inventarløsninger i træ. Det kan som sagt være alt fra vinduesrammer, døre og trappegelændere til skabe og reoler samt møbler i træ.


Her er nogle eksempler på, hvilke fagmænd der passer til forskellige opgaver

 • Nybyggeri: Skal du bygge nyt hus, sommerhus eller en ny tilbygning, har du ofte brug for hjælp fra flere faggrupper. Typisk har du brug for bl.a. tømrere, murere, elektrikere og VVS’ere.
 • Byg af møbelelementer i træ: Snedkeren designer og bygger elementer i træ, herunder radiatorskjulere, døre, reoler, trapper m.v.
 • Køkkenmontering: Køkkenmontage af f.eks. et snedkerkøkken eller færdigkøkken, kan en tømrer hjælpe med. VVS- og elinstallationer skal hhv. en VVS’er og elektriker typisk stå for.
 • Renovering af rum i hjemmet: Hvis du står og overvejer at istandsætte eller totalrenovere et opholdsrum i din bolig, har du ofte brug for en tømrer.


Hvad kan jeg selv gøre?

Det kan være fristende selv at stå for de ting, man selv kan, såsom indkøb af materialer, som tømreren skal bruge. Men medmindre tømreren har givet dig en komplet materialeliste, kan det hurtigt gå hen og koste dyrt i det lange løb. For ved du ikke præcist, hvad tømreren skal bruge, kan du ende ud i en situation, hvor du ikke har købt det vedkommende mangler – og det forsinker processen og koster i form af tid – for enten skal du eller tømreren selv ud og købe det, der mangler. Og er der udsolgt i butikken, har du formentlig ikke ekspertisen til at vide, hvilke alternativer der er at vælge imellem.


Som regel er merprisen ved at lade en tømrer levere materialerne oftest minimal. De fleste tømrere kan nemlig få gode tilbud fra deres leverandører og kan ofte levere materialerne til samme eller billigere pris end du selv kan skaffe dem til. Det er derfor en god ide at lade en kompetent tømrer stå for dit projekt, hvor du både får god rådgivning og udført et professionelt arbejde med ordentlige materialer.


Tømrer

Drømmer du om et nyt køkken, kan tømreren hjælpe dig.


Indhent hurtigt og nemt tilbud

For at finde den helt rette tømrer eller snedker til din næste opgave, kan du indsende opgaven til 3byggetilbud Match og få flere tilbud fra forskellige kompetente tømrer. Det er nemt og hurtigt og det eneste du skal gøre, er at udfylde en kort beskrivelse af din opgave og sende den ind. Så vil du inden for kort tid modtage uforpligtende tilbud fra flere tømrere eller snedkere, der kan varetage din opgave, er du det rette sted. Og så det bare op til dig at finde ud af, hvilken håndværker der skal varetage dit projekt.

Få udført dit tømrer- eller snedkerarbejde af håndværkere fra 3byggetilbud Match
CL EL TEKNIK logo
CL EL TEKNIK
Provst Bentzons Vej 23, 2860 Søborg
5.0(8)

Om firmaet

CL EL TEKNIK har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 8 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af CL EL TEKNIK

Bøgeholdt Montage logo
Bøgeholdt Montage
Rønnebærparken 76, 6760 Ribe
5.0(4)

Om firmaet

Bøgeholdt Montage har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Tønder, Esbjerg, Fanø med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Bøgeholdt Montage

Tømrermester Rasmus Ravn logo
Tømrermester Rasmus Ravn
Kæret 5, 4632 Bjæverskov
5.0(4)

Om firmaet

Tømrermester Rasmus Ravn har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Tømrermester Rasmus Ravn

Cal Cares ApS logo
Cal Cares ApS
Rampelyset 31, 4000 Roskilde
5.0(4)

Om firmaet

Cal Cares ApS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Cal Cares ApS

Cristian Wood Design Aps logo
Cristian Wood Design Aps
Japanvej 37, 2300 København S
5.0(3)

Om firmaet

Cristian Wood Design Aps har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 3 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Cristian Wood Design Aps

Vis flere virksomheder

Seneste bedømmelser af tømrerprojekter på 3byggetilbud Match
Ophængning af markise

Hurtigt og effektivt og lige som aftalt

Maj 2024
T

Thomas om Nordic Byggeri ApS

Gedved
Ny vindueskarm, lister i køkken, kasse til emhætte m.m.

Resultatet er fint, kommunikationen var nem og behagelig, og prisen var helt rimelig. Hermed anbefalet!

Maj 2024
R

Rosalia om Cal Cares ApS

København NV
Etablering af nyt ovenlysvindue

Hurtigt og præcist udført arbejde, til aftalt tid og pris. Flot håndværk, med respekt for husets stil og materiale. Efterfølgende med omfattende rengøring/oprydning. Firmaet kan klart anbefales! :)

Maj 2024
K

Kim Aasted om Tømrermester Rasmus Ravn

Køge
Montering af fodlister

Professionelt udført arbejde. Overholdte alle aftaler. Nem at kommunikere med. Kan varmt anbefales.

Maj 2024
D

Danni om Svart Dyssell Aps

København S
Udskiftning af vindue

Godt og professionelt udført arbejde, til en god pris.

Maj 2024
P

Patrick om Tømrermester Rasmus Ravn

Dragør
Blænding af skorsten

Arbejdet blev udført meget tilfredsstillende

Maj 2024
I

Iben om Alt-i-3 Aps

Skovlunde
Utæt tagrende

Jeg vil klart anbefale CW Handyservice! Har ikke før mødt nogen håndværker som er så ærlig og effektiv på sammetid…giver 5 stjerner

Maj 2024
M

Merete om CW Handyservice

Rødovre
Udbedring af carporttag

Min opgave vedr carporttag blev meget tilfredsstillende udført

Maj 2024
E

Erik om Kay Multiservice

Kastrup
Ikea PAX "hack"/tilpasning af skabselementer

Super flot arbejde til en rimelig pris, kan klart anbefale Cal!

Maj 2024
L

Louise Ellekjær om Cal Cares ApS

Jystrup Midtsj
Oprette dør og karm

Det er. Okay

Maj 2024
k

kaj om Montes Multi Service

Glostrup
Nedtage og udbedre loft

Fik hurtig en aftale, og opgaven klaret.

Apr. 2024
C

Charlotte om Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen

København NV
Udskiftning af gulv

Er god til at overholde aftaler, er desværre også dyr.

Apr. 2024
P

Preben om Svart Dyssell Aps

Dragør
Gipsloft på badeværelse

Hurtig og præcis udførsel af jobbet. Pænt opryddet bagefter

Apr. 2024
M

Mette om SKTømrer v/Steffen Kousgaard Mikkelsen

Billund
Reparation af stråtag

Godt arbejde Dennis, tak for det. 👍🏼

Apr. 2024
J

Johnny om Vejens håndværkerservice

Broby
Lægning af gulv

God kommunikation, konkurrencedygtig pris og sød! Og hurtigt til at komme forbi. Og meget hjælpsom ift at hente gulvet for os i Garant.

Apr. 2024
C

Cecilie om BP Byg v/Ben Pedersen

København V
Etablering af karm, samt montering af gammel dør

Vi var ekstremt tilfredse med hvordan opgaven blev løst og samarbejdet har været rigtig godt. Det var svært at finde en håndværker, der kunne udføre opgaven, men Callan tilbød en super god løsning til en meget bedre pris end hvad nogen anden virksomhed ville give for en løsning, vi ikke ville have. Callan forstod vores ønske om at bevare og genbruge vores gamle dør og fandt en løsning, der var endnu bedre end vi havde forventet var muligt. Jeg er glad for, at der stadig findes virksomheder som Cal Cares. Tak for en rigtig god oplevelse!

Apr. 2024
I

Isabella om Cal Cares ApS

Jyllinge
Blænding af dør

Havde en rigtig god oplevelse med Svart Dysell, både hvad angår koordineringen af arbejdet og selve udførslen/resultatet. Kan varmt anbefales.

Apr. 2024
P

Philip om Svart Dyssell Aps

Brønshøj
Udskiftning af døre og vinduer

Vi er meget tilfredse med udførelsen af opgaven.

Apr. 2024
M

Mette om Tømrermester Per Greve

Ringe
Udskiftning af brædder på carport

Dygtig tømrer og rigtig behagelig person. Er fuldt tilfreds med det arbejde der blev udført.

Apr. 2024
A

Allan Knak om Egå Tømrer & Snedkerforretning

Harlev J
Udskiftning af stjernbrædder og carport tag

Pålidelig og effektiv og god kommunikation undervejs. De er Fagligt dygtige. Jeg vil til enhver tid bruge dem igen.

Apr. 2024
L

Lissi om Hønnerup Tømrerforretning ApS

Asperup
Opbygge væg

God kommunikation og fint arbejde

Apr. 2024
E

Else om J-BYG-TØMRER OG MONTAGE

København Ø
Udskiftning af loftslem

God pris og kvalitet.

Apr. 2024
G

Ghita om Bøgeholdt Montage

Esbjerg N
Flytte dør i skur og skærm på altan

CW handyservice leverer arbejde af høj kvalitet. Carsten udfører et solidt stykke arbejde og er omhyggelig. Kommer til aftalt tid og er generelt ordentlig.

Apr. 2024
C

Christina om CW Handyservice

Greve
Udskiftning af terrasse-skydedør

Flot arbejde god kommunikation og kom som aftalt

Apr. 2024
J

Jan om Tømrermester Rasmus Ravn

Hårlev
Seneste tømrer- og snedkeropgaver hos 3byggetilbud Match

Udbedring af dør

7323GIVE

Jeg har en terrassedør træ/alu af mærket Fix produceret i 2009, Døren hænger, hvilket gør den besværlig at lukke, derudover er bremsen gået i stykker. Dette kunne jeg godt tænke mig et tilbud på udbedring af. Jeg ønsker at få svar på email. På forhånd mange tak.

Træterrasse skal laves

4000ROSKILDE

6x7 meter træterasse i fyrretræ. Inklusiv materialer. Jeg ønsker ikke at blive ringet op - kontakt mig helst pr email

Lydisolering af rum

2000FREDERIKSBERG

Jeg har et rum i mit hus, som skal bruges som kontor. Jeg har derfor brug for hjælp til lydisolering af døren - og evt. vinduet, hvis det kan lade sig gøre. Der er en almindelig, tynd trædør i nu. Herudover er der et rør i hjørnet af lokalet. Jeg vil gerne have det dækket af, f.eks. med en aflang kasse udenpå, så man ikke kan se røret.

Etablering af brusedøre

8000AARHUS C

installering af to glasdøre en til toilet og brusebad størrelse ca 200x130. Det er i en mindre byejendom i Aarhus C   Skydedørene skal have målene 200x130 cm  Det skal ske på 1. sal 

Opsætning af gipslofter

2770KASTRUP

Jeg skal have lagt to lag selvindkøbt gips på mine lofter i mit hus, som har en gitterspær konstruktion. Der er ca. 130 kvm. loft.

Udskift af markise

3390HUNDESTED

Opsætning af elektrisk markise og nedtagning af gammel. Mål ca.3+4

Find Tømrer & snedker i dit område

Hovedstaden