Skal du bruge en tømrer i København?

Står du og overvejer en køkkenrenovering eller at få udskiftet vinduer og døre i København? Så er en tømrer den rette til opgaven. Og har du brug for en tømrer til dit næste projekt, så kan du på 3byggetilbud Match finde kompetente tømrere, som er klar til at hjælpe dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Skal du bruge en tømrer i København?

Står du og overvejer en køkkenrenovering eller at få udskiftet vinduer og døre i København? Så er en tømrer den rette til opgaven. Og har du brug for en tømrer til dit næste projekt, så kan du på 3byggetilbud Match finde kompetente tømrere, som er klar til at hjælpe dig.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud
Udvalgte snedkere og tømrere i København
Cristian Wood Design Aps logo
Cristian Wood Design Aps
Japanvej 37, 2300 København S
5.0(3)

Om firmaet

Cristian Wood Design Aps har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 3 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Cristian Wood Design Aps

Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen logo
Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen
Vermundsgade 20, 2100 København Ø
4.7(11)

Om firmaet

Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 4.73 af 5 mulige stjerner ud af i alt 11 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen

Viggo Vismand Tømrerentreprise
Artillerivej 63, 2300 København S
4.6(7)

Om firmaet

Viggo Vismand Tømrerentreprise har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 4.57 af 5 mulige stjerner ud af i alt 7 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Viggo Vismand Tømrerentreprise

Tømrermester Jonas Bertelsen logo
Tømrermester Jonas Bertelsen
Oehlenschlægersgade 28, 1663 København V

Om firmaet

Tømrermester Jonas Bertelsen har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med af 5 mulige stjerner ud af i alt anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Tømrermester Jonas Bertelsen

Heding/byg
Blågårdsgade 41, 2200 København N

Om firmaet

Heding/byg har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med af 5 mulige stjerner ud af i alt anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Heding/byg

Hvad kan en tømrer hjælpe med?

En tømrer udfører en bred vifte af opgaver, der spænder fra konstruktion af træstrukturer til detaljeret finisharbejde. Disse opgaver kan omfatte udskiftning af vinduer, opførelse af skure, træterrasser, opsætning af køkkener, opsætning af gipsvægge og gulvarbejde.

Nedenfor beskrives disse opgaver nærmere, sammen med hvorfor det er en god idé at indhente flere tilbud.

 1. Udskiftning af vinduer: Udskiftning af vinduer er en almindelig opgave for tømrere. Dette indebærer fjernelse af de gamle vinduer og installation af nye, energieffektive vinduer. Tømreren vil sikre, at de nye vinduer passer korrekt og er tætte for at forbedre isoleringen og energieffektiviteten i hjemmet.
 2. Opførelse af skure: Tømrere kan opføre skure af forskellige størrelser og former, alt efter kundens behov. Dette kan omfatte alt fra enkle opbevaringsskure til mere avancerede skure, der kan bruges som værksteder eller ekstra boligplads.
 3. Træterrasser: Træterrasser er populære tilføjelser til både private hjem og kommercielle ejendomme. Tømrere kan designe og bygge træterrasser i forskellige størrelser og stilarter, der passer til kundens behov og budget.
 4. Opsætning af køkkener: Opsætning af køkkener indebærer installation af køkkenskabe, bordplader, apparater og andre køkkenfaciliteter. Tømreren kan også tilpasse køkkenet efter kundens specifikationer og sikre, at alt er korrekt monteret og fungerer som det skal.
 5. Opsætning af gipsvægge: Tømrere kan også udføre arbejde med gipsvægge, herunder installation af gipsplader, spartling og maling. Dette er typisk en del af indvendig byggeri, hvor tømreren sikrer, at væggene er glatte og ensartede før afsluttende finish påføres.
 6. Gulvarbejde: Tømrere kan også udføre forskellige typer gulvarbejde, herunder installation af trægulve, laminatgulve, parketgulve og gulvbelægninger. Dette indebærer ofte forberedelse af undergulvet, installation af selve gulvet og afsluttende efterbehandling såsom lakering eller voksning.

Indhent flere tilbud fra tømrerfirmaer i København

At indhente flere tilbud på disse opgaver er afgørende af flere grunde. For det første giver det dig mulighed for at sammenligne priser og omkostninger fra forskellige tømrere og sikre, at du får den bedste værdi for pengene.

Derudover kan det hjælpe dig med at vurdere tømrernes kompetencer og erfaring, så du kan vælge en kvalificeret og pålidelig entreprenør til din opgave. Yderligere mulighed for at forhandle og undgå skjulte omkostninger er også en fordel ved at indhente flere tilbud. Samlet set giver indhentning af flere tilbud dig mulighed for at træffe en informeret beslutning og sikre en vellykket gennemførelse af din tømreropgave.


Seneste tømrer-jobs i København

Udbedring af hoveddør

1651KØBENHAVN V

Efter indbrud i min lejlighed på Vesterbro, København, har min dør og dørens karm fået skader og er delvis ødelagt.

Udbedring/udskiftning af gummilister

1738KØBENHAVN V

Vi har købt en gammel lejlighed med skimmel i gummilisterne i vinduerne. Vi har fået proff rengøring på dem alle, men de har stadig en grå/sort farve især i hjørner og på de nederste gummilister. Nogle steder som har været slemt ramt “bobler” gummilisterne en lille smule op også. Hvad vil I anbefale herfra? Har I et mere krads alternativ til proff rengøring af gummilisterne eller vil I anbefale at skifte dem? Og i så fald: hvad skal det koste? Det drejer sig om: 2 stk 3fags vinduer 1 stk 2fags vindue 2 meget små vinduer. På 1. sal Jeg har vedhæftet billeder af vinduerne og gummilisterne tæt på. (nogle er fra inden rengøringen)   Tænker evt der skal tilbud på at få dem udskiftet hvis der ikke findes anden løsning

Udskiftning af hoveddør

2200KØBENHAVN N

I need a new front door for my apartment - it has to be black and fireproof. The current door has the following measures: - width - just door - 98cm - width - frame + door - 109cm - hight - just door - 210cm - hight - frame + door - 220cm An important note is that we currently have a "smart lock" (with fingerprint and all) and it should be moved to this new door. So we would need to both install the new door and to move the lock to the new door.

Udbedring af tapet og bordplade

2400KØBENHAVN NV

En vandskade i loftet, køkken, tapet/maling buler ved lysudtag, evt. også tjek om skjulte skader mod væg, samt ny bordplade som er løftet.    

Afslutning omkring fliser i messing på badeværelse

2400KØBENHAVN NV

Søger en tømrer eller murer, der kan lave en pæn afslutning på mine fliser i messing. Jeg kan kun finde dem i Carl Ras på 10x10x1,0mm 1mtr. Det omhandler ca. 6-7 meter med.

Opsætning af vindueskarm og hylde

2200KØBENHAVN N

Hej. Jeg vil gerne have lavet en lille vindueskam i mit køkken og måske en hyler under. Hvis tilbuddet kunne være med og uden hylde, ville det være perfekt. jeg har allerede et stykke træ, som jeg ville bruge til det. :D


Seneste kundeanmeldelser av tømrere i København
Ny vindueskarm, lister i køkken, kasse til emhætte m.m.

Resultatet er fint, kommunikationen var nem og behagelig, og prisen var helt rimelig. Hermed anbefalet!

Maj 2024
R

Rosalia om Cal Cares ApS

København NV
Montering af fodlister

Professionelt udført arbejde. Overholdte alle aftaler. Nem at kommunikere med. Kan varmt anbefales.

Maj 2024
D

Danni om Svart Dyssell Aps

København S
Nedtage og udbedre loft

Fik hurtig en aftale, og opgaven klaret.

Apr. 2024
C

Charlotte om Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen

København NV
Lægning af gulv

God kommunikation, konkurrencedygtig pris og sød! Og hurtigt til at komme forbi. Og meget hjælpsom ift at hente gulvet for os i Garant.

Apr. 2024
C

Cecilie om BP Byg v/Ben Pedersen

København V
Opbygge væg

God kommunikation og fint arbejde

Apr. 2024
E

Else om J-BYG-TØMRER OG MONTAGE

København Ø
Finish om ny opsat køkken

Cal er meget dygtig og professionel.

Mar. 2024
C

Christian om Cal Cares ApS

København S
Udbedring af dør

Fra starten af var der klar kommunikation om hvordan han ville løse opgaven, samt et cirka tidsmæssigt forbrug. Han kom til tiden og brugte endog en smule mindre tid end først antaget. Der blev ikke brugt unødige materialer osv, alt var meget reelt Absolut en jeg ville bruge igen

Mar. 2024
B

Brian om Cristian Wood Design Aps

København NV
Etablering af skydedør

Alt gik som aftalt. God kommunikation før, under og efter udførelsen. Vil og kan anbefale Rosenkilde.

Mar. 2024
H

Hannelore om Rosenkilde

København K
Blænding af dør

God pris og kommunikation undervejs :)

Feb. 2024
J

Jimmy om Murermester Andreas Mogensen Aps

København Ø
Etablering af indbygget skab

Rigtig god og professionel rådgivning og udførelse af projektet.

Feb. 2024
R

Rune om Viggo Vismand Tømrerentreprise

København N
Udbedring af løsne tinplader

Super flink, masser af information, godt arbejde, fair pris. Alt hvad jeg kunne ønske mig i en håndværker.

Jan. 2024
R

Robert om Viggo Vismand Tømrerentreprise

København S
Opsætning af indbygget ikea skab

Viggo indbyggede et skab i mit soveværelse. Jeg er super tilfreds med resultatet, som blev præcist som jeg havde håbet. Kommunikationen undervejs var meget venlig og nem, og alle aftaler blev holdt. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Viggo.

Dec. 2023
F

Frederikke om Viggo Vismand Tømrerentreprise

København N
Udbedring efter nedrivning af væg

Det var et pænt stykke arbejde der blev udført, og Viggo var professionel og imødekommende.

Dec. 2023
N

Nicholas om Viggo Vismand Tømrerentreprise

København K
NYT TRÆGULV I ENTRÉ

Varm anbefaling herfra! Vi skulle have nye gulvbrædder i éntreen i vores nysammenlagte lejlighed. Gulvet skulle se ud på en bestemt måde, så det matchede gulvet i resten af lejligheden. Resultatet blev helt som ønsket, og så var der i øvrigt rigtig god kommunikation undervejs. Dbh Lars og Anne

Dec. 2023
L

Lars om Viggo Vismand Tømrerentreprise

København S
Opsætning af køkkenskabe samt bordplade

Hurtige og effektive! Manglede dog noget som jeg selv skal købe og lime, på bordpladen

Dec. 2023
S

Sofie Lindegaard om Cph At Work ApS

København Ø
Udbedring af bundstykke på hoveddør

Venlig, hurtig, god pris og løste opgaven som vi havde aftalt.

Nov. 2023
S

Søren om Gielov Service

København S
Udbedring af trægulv i soveværelse

Super service . Reparerede huller i trægulv med et meget fint resultat og til en rigtig god pris . Mine varmeste anbefalinger her fra .

Nov. 2023
A

Anders V. om Gielov Service

København N

Publiceret 04. mar. 2024, 11:09

Opdateret 09. apr. 2024, 08:18

Find Tømrer & snedker i dit område

Hovedstaden