Skal du bruge tilbud på gulvarbejde i København?

Har du et gulv i København, der trænger til gulvafslibning og behandling? Læg opgaven op på 3byggetilbud Match og få tilbud fra flere kompetente gulvfirmaer i København.

  • Opret opgaven gratis
  • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
  • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Skal du bruge tilbud på gulvarbejde i København?

Har du et gulv i København, der trænger til gulvafslibning og behandling? Læg opgaven op på 3byggetilbud Match og få tilbud fra flere kompetente gulvfirmaer i København.

  • Opret opgaven gratis
  • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
  • Vælg det bedste tilbud
Gulvopgaver på 3byggetilbud Match i København

Reparation af linoleumsgulv

2400KØBENHAVN NV

Reparation af Forbo linoleumsgulv - adskillige pletter efter spild af kemisk væske over større areal. Gulvet er af typen "Forbo - Marmoleum Walton - Lead".

Linoleum i køkken

2300KØBENHAVN S

Lille køkken med trægulv i lejebolig ønsker slidstærk linoleum Ønsker et slidstærk linoleum

Udbedring af trægulv

2100KØBENHAVN Ø

Vi har et parketgulv, som vi fik slebet og lakeret sidste år. Gulvet giver sig desværre flere steder, lakken og træet splintrer, og det føles som et spørgsmål om tid før, at vi flækker et af brædderne. Det er flere steder på et område af ca. 1 kvm. Jeg forestiller mig, at det skal understøttes, og så vil vi selvfølgelig være meget glade, hvis det er pænt og ligner resten af gulvet.

Udbedring af vandskade i gulv og loft

1362KØBENHAVN K

Vi står desværre med en vandskade efter at vores Quooker har lækket vand. Vi har et gulv som har rejst sig efter dette og skal tages op. Samtidige har vores underbo fået skader på sit loft efter dette. Så hvor meget der er vådt, kan først ses når gulvet er taget op. Jeg tænker at vi har brug for en tømrer og maler. Køkkenet bliver taget ned af køkkenfirma, da det er helt nyt. Vi har også en anden opgave liggende hvor vi har brug for en tømrer til vores bad. Vi mangler karm omkring vores dør til badeværelse og på sætning af nye dørhåndtag til to døre.

Udbedring af pletter på gulv

2200KØBENHAVN N

Vi har et gulv, der har fået fire gule pletter ved ætsning, som vi ønsker fjernet (se billeder). Gulvet blev slebet og lakeret med hvidpigmenteret lak for 4 år siden og er ud over de fire pletter i okay stand. Hvis det er muligt, vil vi meget gerne blot have udbedret pletterne og bede om et tilbud herpå, og hvis det ikke kan lade sig gøre, vil vi gerne bede om et tilbud på hele gulvet. Rummet er ca. 18 kvm.

Reparation af gulv

2300KØBENHAVN S

Tilbud ønskes på : Reparation af 2 huler ved askgulv (se vedhæftet billede) samt slibning og lakering af gulvet 28kvm.

Seneste anmeldelser
NYT TRÆGULV I ENTRÉ

Varm anbefaling herfra! Vi skulle have nye gulvbrædder i éntreen i vores nysammenlagte lejlighed. Gulvet skulle se ud på en bestemt måde, så det matchede gulvet i resten af lejligheden. Resultatet blev helt som ønsket, og så var der i øvrigt rigtig god kommunikation undervejs. Dbh Lars og Anne

Dec. 2023
L

Lars om Viggo Vismand Tømrerentreprise

København S
Udbedring af trægulv i soveværelse

Super service . Reparerede huller i trægulv med et meget fint resultat og til en rigtig god pris . Mine varmeste anbefalinger her fra .

Nov. 2023
A

Anders V. om Gielov Service

København N

Find gulvfirma i dit område

Hovedstaden