Skal du have lagt microcement?

Microcement kan med sit minimalistiske udtryk give din bolig et ansigtsløft. At få lagt microcement er en enkel metode til at få et frisk pust ind i boligen. Dette skyldes, at microcement kan lægges ovenpå allerede eksisterende overflader – både flise- samt trægulve, gips og beton. Igennem 3byggetilbud Match kan du indhente tilbud fra dygtige fagfolk, som kan hjælpe dig i mål med dit microcementprojekt.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Skal du have lagt microcement?

Microcement kan med sit minimalistiske udtryk give din bolig et ansigtsløft. At få lagt microcement er en enkel metode til at få et frisk pust ind i boligen. Dette skyldes, at microcement kan lægges ovenpå allerede eksisterende overflader – både flise- samt trægulve, gips og beton. Igennem 3byggetilbud Match kan du indhente tilbud fra dygtige fagfolk, som kan hjælpe dig i mål med dit microcementprojekt.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Hvad er microcement?

Microcement, også kaldet microbeton, er et materiale bestående af cement og vand, som kan anvendes på en stor andel af boligens overflader. Ud over at kunne anvendes til at give boligens udtryk et løft med sit betonlignende look, så giver microcement også en slidstærk og vandafvisende overflade. Selvom man almindeligvis tænker på microcement som et gråt materiale, der ligner beton, så findes det i mange forskellige farver. Spørg blot leverandøren omkring, hvilke farver de tilbyder.
Hvem laver microcement?

Det er primært murere, malere og gulvlæggere, som beskæftiger sig med microcement, men rent lovgivningsmæssigt, er der ingen regler for, hvem der kan lægge microcement. Dog anbefales det at kontakte en professionel, hvis du står med overvejelserne omkring at få microcement i din bolig. Det kræver nemlig kendskab til produktet og erfaring inden for branchen at kunne vurdere, hvor, og hvordan materialet kan lægges i boligen. En fagperson fra 3byggetilbud Match kan være dig behjælpelig med denne proces samt udføre din opgave, så du kan komme i mål med din microcementopgave.
Fordele ved microcement

 • Kan let lægges ovenpå eksisterende overflader i boligen
 • Slidstærkt materiale
 • Vælg imellem mange forskellige farver
 • Få enkelt og hurtigt et helt nyt udtryk i boligen
 • Nemt at rengøreHvad koster det at få lagt microcement?

Der er flere faktorer, som afgør, hvad prisen på at få lagt microcement ligger på. Det er primært omfanget på arbejdet, hvor kompleks en opgave, der er tale om, samt materialevalg, som afgør prisen. Derfor svinger prisen på at få lagt microcement fra alt mellem 300-1500 kroner pr. m2.
Hvor kan microcement lægges?

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan få lagt microcement i boligen. I badeværelset, i bryggerset, i køkkenet og på bordplader, samt udendørs på terrassen – alle er steder, hvor du kan få lagt microcement. Både vægge og gulve kan blive prydet med materialet. Dette skyldes at microcement er kompatibelt med alle typer af underlag, både klinker, trægulve, beton og gips.

Badeværelse med microcement

Microcement kan lægges på badeværelset ovenpå de eksisterende klinker.Vidste du?

Microcement er som enkeltstående produkt ikke vådrumssikret. Er det i et vådrum du ønsker microcement, skal du derfor altid sørge for, at der ligger den nødvendige vådrumsmembran, før microcementen påføres. Vær sikker på at alle de nødvendige krav og foranstaltninger er foretaget, ved at vælge en kyndig fagperson fra 3byggetilbud Match til at hjælpe dig i mål.
Hvor lang tid tager det at få lagt microcement?

Almindeligvis tager det omkring 3-5 dage at få lagt microcement – og sammenlagt en uge efter projektet er påbegyndt kan gulvet tages i brug. Efter sidste lag microcement skal gulvet nemlig tørre i yderligere 2 dage. Projektets omfang afgør selvfølgelig, hvor længe det kommer til at tage at få lagt microcement, det sted i boligen du ønsker. En fagperson kan vurdere dette og fremlægge en tidsplan for dig.

Find en dygtig håndværker til at lægge microcement via 3byggetilbud Match
Murerfirmaet K.H.T logo
Murerfirmaet K.H.T
østerhaven 6, 4340 Tølløse
5.0(2)

Om firmaet

Murerfirmaet K.H.T har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Greve, Køge, Roskilde med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 2 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Murerfirmaet K.H.T

Huskær Byg
Måløvvang 33, 2760 Måløv
5.0(1)

Om firmaet

Huskær Byg har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 1 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Huskær Byg

KS Tømrer og Ejendomsservice
H.P. Simonsens Allé 129, 5250 Odense SV
5.0(1)

Om firmaet

KS Tømrer og Ejendomsservice har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Middelfart, Assens, Faaborg-Midtfyn med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 1 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af KS Tømrer og Ejendomsservice

FELDVOSS logo
FELDVOSS
Gl. Gellerupvej 10, 6800 Varde
4.0(1)

Om firmaet

FELDVOSS har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Herning, Silkeborg, Ikast-Brande med 4.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 1 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af FELDVOSS

ASL v/Anders Stuer Lauridsen logo
ASL v/Anders Stuer Lauridsen
Frederikssundsvej 187, 2700 Brønshøj

Om firmaet

ASL v/Anders Stuer Lauridsen har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med af 5 mulige stjerner ud af i alt anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af ASL v/Anders Stuer Lauridsen

Vis flere virksomheder


Seneste microcementopgaver modtaget hos 3byggetilbud Match

Microcement på badeværelse samt i brusekabine

4540FÅREVEJLE

Skal have lagt microcement i sommerhus på badeværelsesgulv samt i brusekabine (gulv og vægge) samt i lille mellemgang ved badeværelse. Der er allerede opsat hvide badeværelsesklinker på vægge og gulve.

Udbedring af microcements bordplade

3650ØLSTYKKE

Min bordplade er der allerede microcement på, men den “skaller/revner” et lille sted som jeg godt kunne tænke mig at få ordnet.

Microcement på badeværelse

3520FARUM

Jeg vil gerne have lagt microcement ovenpå fliserne, både væg og hele gulvet.

Microcement på badeværelse

2750BALLERUP

Vores gæstebadeværelse til til en opfriskning og ønsker derfor en beige/brun mikrocement på vores lyseblå klinker. Der er tale om ca 5m2

Microcement i køkken og badeværelse

8361HASSELAGER

Hej med jer, Jeg vil gerne bede om hjælp til at anlægge microcement i mit køkken. Vægfladen i køkkenet er cirka 10-12 kvm. Hvis vi ender i et samarbejde er der også mulighed for at tilføje 2 x microcement på 2 x badeværelser. I alt 10 kvm. På forhånd tak.

Fiber cement i bruseniche

6700ESBJERG

Vi ønsker at få et tilbud på at få lagt microcement oven på eksisterende fliser i bruseniche. Gråt. ca Højde og bredde 2 sider der er H 2 m B 90 bund 90 x 90 altså ca 5 m2Find Microcement i dit område

Hovedstaden