Har du brug for rengøringshjælp derhjemme?

Skal du flytte, står du med et uoverskueligt rengøringsarbejde, har du brug for fast rengøring eller andet? Hvad end årsagen til opgaven måtte være, står der dygtige fagfolk klar til at hjælpe dig. Hos 3byggetilbud Match, kan du få uforpligtende tilbud på rengøring.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Få tilbud fra kvalificerede firmaer

Har du brug for rengøringshjælp derhjemme?

Skal du flytte, står du med et uoverskueligt rengøringsarbejde, har du brug for fast rengøring eller andet? Hvad end årsagen til opgaven måtte være, står der dygtige fagfolk klar til at hjælpe dig. Hos 3byggetilbud Match, kan du få uforpligtende tilbud på rengøring.

 • Opret opgaven gratis
 • Modtag uforpligtende tilbud fra virksomheder
 • Vælg det bedste tilbud

Professionel rengøring

Står du over for en flytning og føler, at rengøringsopgaven er uoverkommelig, eller har din boligforening brug for assistance med trappevask? Uanset grunden, er der dygtige fagfolk klar til at hjælpe. Gennem 3byggetilbud Match kan du modtage uforpligtende tilbud på rengøring fra kvalificerede virksomheder. Vi samarbejder med firmaer, der tilbyder en række services, herunder:

 • Faste rengøringsaftaler
 • Flytterengøring
 • Hovedrengøring
 • Rengøring af trappeopgange
 • Gulvvask

Hvad koster rengøring?

Prisen for rengøring afhænger af din boligs areal samt hvor omfattende rengøring, du ønsker. Desuden kan andre elementer som materiale, om du har kæledyr, og eventuel transport også have indflydelse på prisen.


En typisk standardrengøring, der varer omkring tre timer, koster typisk mellem 500 og 1.200 kroner. Hvis du ønsker en dybdegående storrengøring eller yderligere services, såsom vinduespudsning eller skift af sengetøj, som ikke er dækket af en standardrengøring, vil dette kræve mere tid og dermed også koste ekstra. En flytterengøring, som er mere grundig, ligger prismæssigt mellem 4.000 og 10.000 kroner.


Hos nogle firmaer er der mulighed for, at du selv kan sørge for meget af udstyret, hvilket vil gøre rengøringen billigere, end hvis rengøringsassistenten skal sørge for det hele.


Husk også at du kan inkludere muligheden for servicefradrag i prisen, hvilket betyder, at du kan trække op til 11.900 kroner fra i din skattebetaling. Dette beløb gælder per person over 18 år i husstanden.
Alle rengøringsopgaver varetages:

Uanset om du skal rengøre hele dit hus, lejlighed eller blot nogle mindre områder i din bolig, kan det være rart med lidt ekstra hjælp. Du har mulighed for at indgå en fast aftale om regelmæssig rengøring eller vælge at betale for rengøringen pr. gang, alt efter dit behov.Flytterengøring:

Hvis du f.eks. skal sælge din bolig, er det vigtigt, at den ser præsentabel ud under fremvisninger. Et ryddeligt og rent hjem virker mere indbydende og tiltalende for potentielle købere. At være midt i en salgsproces eller flytning kan optage meget tid.


Ved at benytte et rengøringsfirma til enten en slutrengøring eller hovedrengøring sikrer du, at din bolig står skarpt ved fremvisninger. En typisk grundig rengøring vil omfatte:

 • Rengøring af alle lofter, vægge og lister
 • Rengøring af skuffer, skabe og hårde hvidevarer
 • Støvsugning af tekstiler
 • Rengøring af afløb, ventilatorer og ventiler
 • Vask af vinduer
En rengøringsassistent har de rette materialer og teknikker

Få et rent hjem med hjælp fra en professionel rengøringsassistent


Hverdagsrengøring:

Hvis du oplever en travl hverdag eller bare har brug for en hjælpende hånd med husarbejdet, kan du indgå rengøringsaftaler med et firma, der passer til dine specifikke behov. Du kan aftale rengøring så ofte som du ønsker, hvad enten det er månedligt, ugentligt eller dagligt. Det er også muligt at lave en serviceaftale, hvor omfanget og dybden af rengøringen specificeres. En typisk standardpakke inkluderer ofte:

 • Vask af gulve
 • Rengøring af badeværelser
 • Rengøring af køkken
 • Aftørring af overflader
Få fast rengøringshjælp så dit hjem er altid står rent og pænt

En professionel rengøringsassistent kender til de rette rengøringsmidler


Tillægsydelser:

Flere rengøringsfirmaer har pakkeløsninger såsom ovenstående. Ofte vil det være muligt at tilkøbe ekstra rengøringsydelser som blandt andet kan være:

 • Vinduesvask
 • Få ordnet sengetøj
 • Dybdegående rengøring af hårde hvidevare som f.eks. af ovnen


Dette kan du få servicefradrag til:

Vidste du, at du kan få servicefradrag, når du hyrer et firma til at gøre rent hjemme hos dig? Du kan blandt andet få servicefradrag til:

 • Vask og aftørring af flader i boligen
 • Rengøring af toilet og bad
 • Støvsugning, gulvvask og boning
 • Opvask, tøjvask og strygning
 • Rensning eller vask af tæpper, gardiner, persienner
 • Snerydning
 • Fliserensning af terrasser, indkørsler mm. (rensning af tag og tagrender giver ikke fradrag)
Servicefradragets værdi er ca. 26 % i 2024 (26 % i 2023). Hvis du har betalt 1.000 kr. for en serviceydelse, sparer du ca. 260 kr. i skat. Servicefradraget er til privatpersoner, der får et arbejde udført – ikke virksomheder og boligforeninger. I 2024 kan der bruges servicefradrag på 11.900 kr. pr. person over 18 år i husstanden.

Find kompetente fagfolk via 3byggetilbud Match
Slagelse Rengøring logo
Slagelse Rengøring
Grønhøjvej 1, 4200 Slagelse
5.0(1)

Om firmaet

Slagelse Rengøring har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 1 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Slagelse Rengøring

Unik Ejendoms- og Skadeservice logo
Unik Ejendoms- og Skadeservice
Paghs Alle 12, 7400 Herning
5.0(1)

Om firmaet

Unik Ejendoms- og Skadeservice har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i Morsø, Thisted, Brønderslev med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 1 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Unik Ejendoms- og Skadeservice

GNB
Edvard Thomsens Vej 63, 2300 København S
5.0(1)

Om firmaet

GNB har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 5.00 af 5 mulige stjerner ud af i alt 1 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af GNB

Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen logo
Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen
Vermundsgade 20, 2100 København Ø
4.8(12)

Om firmaet

Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 4.75 af 5 mulige stjerner ud af i alt 12 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen

Clearview Vinduespuds logo
Clearview Vinduespuds
Brandholms Alle 13B, 2610 Rødovre
4.8(4)

Om firmaet

Clearview Vinduespuds har udført flere opgaver fra 3byggetilbud Match i København, Frederiksberg, Ballerup med 4.75 af 5 mulige stjerner ud af i alt 4 anmeldelser.

Læs flere anmeldelser af Clearview Vinduespuds

Vis flere virksomheder
Seneste opgaver indsendt til 3byggetilbud Match

Flytterengøring

7100VEJLE

Grundig rengøring i forbindelse med flytning søges. Der er tale om en 55kvadratmeter lejlighed i stuen.

Rengøring

9600AARS

Privat rengøring ca 70 m2 køkken, badeværelse, gang og stue

Flytterengøring af studiebolig

9000AALBORG

- Afvaskning af alt træværk samt døre – herunder også skuffer og skabe. - Rengøring af radiatorer – husk bagside og mellemrum. - Rengøring af afløb fra vaske – inkl. Vandlåse. - Rengøring af gulvriste og tilhørende vandlåse i brusekabine og evt. bryggers. - Afvaskning af håndvask, køkkenvask, bryggersvask, blandingsbatterier, bruser, toilet, gulvklinker, vægfliser og udsugningsventiler. - Vinduer og spejle pudses. - Afvaskning af alle gulve og evt. trappe. - Rengøring af komfur – også for fastbrændt fedt. Husk at trække komfuret ud og rengøre bag dette. - Rengøring af emhætte – filter tages ud og renses for fedt. - Afrimning samt rengøring af køle/fryseskab.

Rengøring af vægge

2400KØBENHAVN NV

Nedvask/afrensning af kraftig nikotin/røg fra vægge og loft i gangareal og køkken. Der er ca. 30 kvm Vægge og lofter skal renses med vand/sæbe og noget knofedt  

Rengøring

8930RANDERS NØ

Rengøring af 77 kvm gulv, Rengøring af flader i køkkenet og køleskab og ovn

Rengøring af privat hjem

7200GRINDSTED

En hovedrengøring 1 gang om året og ellers ca hver 6. Uge almindelig let rengøring

Publiceret 22. maj 2024, 09:17

Opdateret 27. maj 2024, 07:15

Find Rengøring i dit område

Hovedstaden