Hus og have

Trænger boligen til en indvendig opfriskning?

Trænger boligen til en indvendig opfriskning?

Står du og overvejer en indvendig renovering og mangler en maler til at sætte prikken over i’et på projektet? Ved at få professionelle malere til at varetage opgaven, sikrer du langtidsholdbare resultater på dit malerprojekt. Hos 3byggetilbud Match kan du hurtigt og simpelt få kontakt til et hav af dygtige malere. Det eneste du skal gøre, er at indsende opgaven, så modtager du uforpligtende tilbud fra firmaer, hvor det bare er op til dig at vælge det tilbud, der passer bedst.

Indhent tilbud på indendørs malerarbejde i dag

Hvornår har man brug for en maler?

Måske har vægge og lofter i din bolig tydelige tegn på slid? Ved hjælp fra en professionel maler, der kan udføre mange forskellige ydelser inden for malerområdet, får du skarpe og holdbare resultater. En dygtig maler har udover stort kendskab til maling, også bred viden om de forskellig underlag. Underlagene kan eksempelvis være træ, beton, puds, mursten og metal, som er vigtigt at have kendskab til, da de arbejder sammen med forskellige materialer inden for maling.Hvad kan man få malet indvendigt?Maling af gulv

Et gulv udsættes for meget slid og derfor er det vigtigt at vælge den rette maling og materiale, som kan tåle belastningen. Det er derfor en god ide at få hjælp af en fagmand til at vælge den maling, der passer til din gulvtype, så den ikke skaller af inden for kort tid.


Male rammer og lister

Malingen af lister er en del af boligforbedringsprojekter, og har nogle gange brug for ekstra holdbar maling, for at undgå ridsemærker. Hvis du har stuk, der skal males, kræver det ekstra viden og ekspertise, så detaljerne i hjemmet bevares og derfor er det en god ide at have en professionel maler ind over opgaven.Maling af trapper

Trapper er sammen med gulvet udsat for meget slid. En trappe har mange vinkler og afkroge og derfor er det vigtigt at rådføre sig hos en professionel maler, som har sans for detaljen og præcise penselstrøg.Maling af vægge

Mange tænker at vægge er nemme at male, men det er vigtigt ikke at undervurdere et ordentligt forarbejde som skal til, for at skabe et smukt resultat. De forskellige rum, vil også kræve forskellige typer af vægmaling, og her er farvevalget også afgørende. Der skal nemlig tages højde for rummets naturlige lysindfald samt størrelsen på rummet.Mal køkken

Vil du forny dit køkkens udseende, kan en omgang maling gøre underværker. Og spraymaling af køkkenfronter er populært, fordi det giver en jævn og glat finish. Et køkken kræver andre behov, når det kommer til maling, end andre opholdsrum f.eks. gør, da et køkkens overflader hurtigt har tendens til at blive snavset og fedtet. Derfor skal malingen til et køkken tilpasses efter dets brug og slid – ofte med en højere glans end andre steder i boligen. En professionel maler kan rådgive dig om dette.Mal fliser

Det kan være dyrt at udskifte fliser og hvis badeværelset blot trænger til en lille opfriskning, kan fliserne males i stedet for at udskifte dem. Det er vigtigt at huske på, at fliser særligt på badeværelser udsættes for slitage og fugt. Derfor er det en god ide at rådføre sig hos en professionel maler, som har stærkt kendskab til diverse malingstyper, som egner sig til flisemaling.


Hvad koster en maler?

Prisen på en maler kan variere en hel del og afhænger af flere ting. De faktorer, der kan påvirke prisen, er blandt andet, hvor meget der skal males, mængden af forarbejde og materialevalget.

Timeprisen for en professionel maler ligger omkring 500-1.500 kr. Her skal transport og materialer indregnes i den samlede pris for en maler.


Fejl man typisk begår ved at male selv:

  • Glemmer ordentligt forarbejde
  • Får ikke dækket korrekt af
  • Lader malertapen sidde på for længe
  • Maler kun én gang
  • Bruger den forkerte maling

Kan man selv stå for malerarbejdet?

Du kan godt stå for malerarbejdet selv, men de fleste finder ofte ud af, at gør det selv-projekter ikke bliver lige så flotte, som når en erfaren maler stryger penslen. En maler har nemlig den rette viden og ekspertise, der skaber snorlige resultater. Mange der selv påbegynder malerarbejdet, glemmer at der er et stort forarbejde, der skal klares. Og først når et grundigt forarbejde er gjort bliver resultatet godt.Hvorfor er det en god ide at hyre en professionel maler til arbejdet?

Der er flere fordele ved at lade en professionel maler varetage opgaven. Først og fremmest for, at du får den rette vejledning og rådgivning. Det kan bl.a. indebære malingtypen, som kan være afgørende for det endelige resultat, for den maling der bruges til stuen, kan ikke bruges vådrum.

Udover grundig vejledning, har malere også den rette ekspertise og remedier til enhver maleropgave, så du får leveret det bedste malerarbejde.

Korrekt udført malerarbejde, kan ses som en fornyelse af ens hjem og dermed også en investering. Det vil sige, at det høj sandsynligt kan ses på din boligs pris, hvis du står med tanken om at sælge.


Publiceret 20. mar. 2024, 08:40

Opdateret 19. apr. 2024, 07:44